GAGİAD 30 YAŞINDA

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD), olağanüstü genel kurulu gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, derneğin 30. kuruluş yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koçer, dernek binasında düzenlenen genel kuruldaki konuşmasına, elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Üyemiz Emre Özmen’i ve kaybettiğimiz tüm üyelerimizi yadederek başladı.

6 Şubat depreminin yarattığı şokun halen hissedildiğini ancak hep birlikte güç birliği yaratıp hızla normalleşmeyi hayata geçirmek istediklerini aktaran Koçer, “Biz de bu bilinçle depremin ilk anından itibaren harekete geçtik. İlk önce derneğimizin kapılarını açıp afetzedelerimizi ağırlamaya başladık. 3 hafta dernek binamız depremzedelerin hizmetindeydi. Ramazan ayı içerisinde deprem bölgemize gıda kolisi bağışı ve hijyen paketi bağışı da yaptık, kampanyalarımız ile birlikte oluşan ihtiyaçlara yönelik desteklerimiz bölge için hiç durmadan devam etti. Dernek olarak bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz, yaralar sarılıncaya kadar depremzede vatandaşlarımızın üzerinden elimizi çekmeyeceğiz.” diye konuştu.

Koçer, depremle ilgili tüm gelişmeleri yaraların daha hızlı sarılması için kamuoyunun gündeminde tutacaklarını kaydetti.

- Derneğimizin 30. kuruluş yıldönümü

Tüm acı ve hüzünlere rağmen hayatın devam ettiğini belirten Koçer, bu anlamda bu yıl derneğin 30. Kuruluş yıldönümü olduğunu anımsattı.

Koçer, derneğin ve Gazi şehrin kalkınması için emek veren geçmiş dönem başkanlarına, yöneticilerine ve tüm üyelerine teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“Geçmişten gelen geleneği geleceğe taşıma noktasında kararlı şekilde yolumuza devam edeceğiz. 30. kuruluş yıldönümü önemli etkinlikler planlamıştık ama deprem gibi acı veren olaylar nedeniyle organizasyonlarımıza buruk şekilde devam edeceğiz. Bu anlamda önümüzdeki günlerde yönetim kurulumuz ve komisyonlarımızın desteğiyle sürdürülebilirlik konusunda birçok etkinliğimiz olacak. İlk kutlamamızı da Anıtkabir’de Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda başlatacağız. Bu coşkuyu da hep birlikte yaşayacağız.”

Geride kalan süreçte yapılan faaliyetleri anlatan Koçer, bu anlamda kente ve ekonomiye katkı sunacak önemli eğitimler hayata geçirdiklerini, AB projesiyle çevre duyarlılığına dikkat çektiklerini sözlerine ekledi.

İyi dilek temennileriyle devam eden ve divan üyeliklerini Geçmiş Dönem Başkanları Ertuğrul Teymur ile Taner Özdurak ve Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Üyesi Salih Eruslu’nun yaptığı genel kurulda derneğin tüzüğündeki bazı maddelerin değişikliği oy birliğiyle kabul edildi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme