Gazeteci, Abdulvahap Sekman (TİNGADER) Pütürge Temsilciliğine Atandı.

Gazeteci, Abdulvahap Sekman (TİNGADER) Pütürge Temsilciliğine Atandı.

"Pütürge Haber Ajansı A.Ş" ve "Pütürge Haber" Gazetesi İmtiyaz sahibi Abdulvahap Sekman, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’nin Pütürge Temsilciliği görevine atandı.

Malatya’nın Pütürge İlçesi’nde ve Malatya’da Pütürge Haber Ajansı, Pütürge Haber Gazetesi ve Pütürge Haber Ajansı Sitesi olarak faaliyet gösteren Gazeteci Abdulvahap Sekman, Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER)’nin Pütürge Temsilciliği görevine atandı.

Tüm İnternet Gazeteciler Derneği  (TİNGADER) Genel Başkanı Mehmet Ali Çelik’in atamasıyla Pütürge ilçe temsilciliği görevine Abdulvahap Sekman atandı. 

Pütürge Haber Ajansı olarak, görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sekman, “Pütürge’de ve Malatya’da 2 yılı aşkın süredir Pütürge FM Radyosu olarak faaliyet gösteriyoruz. Yaklaşık 4 aydır da Pütürge Haber Gazetesi çıkartıyoruz ve Pütürge Haber Ajansı sitesi olarak aktif hizmet veriyoruz, Geçtiğimiz günlerde Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Genel Başkan M. Ali Çelik ve Malatya Doğu Anadolu Bölge Başkanı Tarafından Pütürge Temsilcisi Olarak atamam yapıldı. 

Bundan sonra TİNGADER’i hem Pütürge’de hem de Gazetemizde ve Radyomuzda en iyi şekilde temsil edeceğim. Bana bu görevi layık gören başta TİNGADER Genel Başkanımız M. Ali çelik beye ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme