Gazeteci Ender Yüncünün Biricik Oğulları Dağıstan Erkekliğe İlk Adımını Attı.
Erzurum'un İleri Gelen Sevilen Gazetecisi Ender Yüncünün Biricik Oğulları Dağıstan Erkekliğe İlk Adımını Attı
Bölge’nin Sevilen Gazetecisi Ender Yüncü, Sünnet Töreninde tüm dost ve sevenleri ile birlikte Oğullarının mutluluğunu birlikte yaşadı. Erzurum da Bulunan Arzen Parkta Gerçekleşen Sünnet törenine katılım yoğun oldu.
Renkli karelerin yaşandığı salonda Yüncü ailesini yalnız bırakmayan dost ve sevenleri Erkekliğe ilk adımı atan Dağıstan Yüncü'ye hediyeleri ile mutluluğuna ortak oldular. Yüncü ailesi misafirleri ile yakından ilgilendiler.
Törene Basın Camiyası Siyaset, Spor ve İş Dünyası Katıldı
Çok sayıda Basın Camiyası Siyaset, Spor ve İş Dünyasının katıldığı muhteşem Sünnet töreninde renkli kareler yaşandı. Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Erzurum Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Türkiye Parekendiciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, MHP Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir, CHP Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi, Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ayhan Türkez, Yakutiye Belediye Başkan Danışmanı Cengiz Tosun, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Çakır, Palandöken Belediyesi Basın Müdürü Mahmut Akdağ, Gazeteciler Basın Birliği Genel Başkanı Kerem Altın, Yüncü ailesini yalnız bırakmadılar Erkekliğe ilk adımı atan Dağıstan'a ilerindeki hayatında başarı dileklerinde bulundular.
Bakmadan Geçme





