Genç Drejanlılar Derneğinden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Genç Drejanlılar Derneğinden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler. Başkan Oktay Çelik, Bizler Genç Drejanlılar Deneği Olarak Bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Ettik. Bu Ziyaretimizde Bizleri Misafir Eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına Şahsım ve Tüm Ekibim Adına Kendilerine Teşekkür Ediyorum Dedi.


Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Oktay Çelik, Bizler dernek olarak basınımıza değer veriyoruz. Basın olmayınca STK’ların varlığı olmuyor dedi. Tabi ki bizim için basın çok önemlidir. Basın olmayınca bizlerde olamıyoruz. Bizler Genç Drejanlılar olarak her zaman basınımızın yanındayız ve yanlarında olacağız dedi.


Bugün Bizler Yönetim Kurulu Arkadaşlarımızla Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubemizi Ziyaret Ettik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Sayın Zeki Dağ, Bir Drejanlı olarak yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı bizleri mutlu etmişlerdir. Bizlerde Genç Drejanlılar olarak her platformda yanlarında olacağımızı buradan belirtmek isterim.


Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Dernek Hakkında Bilgiler Verirken Şöyle Dedi.
Bizler Genç Drejanlılar olarak bir araya gelip üç aya yakındır derneğimizi kurduk. Derneğimizin kuruluşunda emeği olan herkese teşekkür ediyoruz. Derneğimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan başta Malatya Valimiz Sayın Hulusi Şahin, Yazıhan Kaymakamız Sayın Kutsal Baytak, Yazıhan Belediye Başkanımız Sayın Nevzat Öztürk, Belediye Başkanlarımız, Siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri, STK Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Devlet kurumlarında çalışan tüm hemşerilerimiz ve Drejanlı abilerimiz ve kardeşlerimiz, Yine Malatya’mızın kıymetli protokolü, Malatyalı hemşerilerimize, bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda olan  Drejan Aşiretimizin önde gelen büyüklerimiz ve gençlerimize şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.


Başkan Oktay Çelik, Derneğimizin açılışına Malatya Valimiz Sayın Hulusi Şahin, Malatya’mızın kıymetli protokolün ve yine Drejanlı Aşiretimizin büyüklerimiz ve gençlerinin, misafirlerimizin katılımıyla ve Malatya’mızın çok kıymetli basının desteğiyle mükemmel bir açılış olmuştur buda bizde güç ve güven vermiştir. Derneğimizin açılışından emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum ve hepsinden Allah razı olsun dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Derneğimizi Ziyaret Etmişlerdir. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, STK’lar bizim için çok önemlidir. Hele hele böyle gençlerin dernek kurmaları ayrı bir güzelliktir. Genç STK Başkanlarımız yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde basın olarak her zaman yanlarında olalım. Hele hele böyle güzel gençlerimiz ve yine bizim aşiretimizin gençleri bir araya gelerek böyle güzel bir dernek kurmaları bizleri gururlandırmıştır.

Başkan Zeki Dağ, Bizler gençlerimizle gurur duyuyoruz. Nedenini sorunca bu gençlerimiz bir araya gelerek dernek kurmaları çok anlamlı ve büyük bir cesarettir. İşte bu cesareti Genç Drejanlılar’da gördük ve sevindik, bizler her zaman olduğu gibi bugünde gençlerimizin yanında olacağız dedi. Genç Drejanlı kardeşlerimiz ne zaman bizlere ihtiyaç duyduğunda her zaman yanlarındayız ve destekliyoruz. İnşallah ileri ki günlerde yapacakları güzel ve hayırlı işlerde hep yanlarında olacağımızı belirtmek isterim, gençlerimizle gurur duoyuz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Biz Anadolu Basın Birliği Olarak her zaman STK’larımızın yanında olduk ve bundan sonrada STK’larımızın yanındayız. Yeter ki kendileri güzel işler yapsınlar. Başkan Dağ, Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyelerini bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum, yolları açık olsun dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme