Gözde Sıtmapınarı Hastanesi yeniden hizmete başladı

6 Şubat depremlerinden sonra hizmetlerine ara veren Gözde Sıtmapınarı Hastanesi yeniden hizmet vermeye başladı.

Malatya’nın özel sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından birisi olan Gözde Sağlık Grubu, 6 Şubat depremlerinden dolayı faaliyetine ara verdiği Gözde Sıtmapınarı Hastanesi’ni yeniden hizmete aldı.

-“Bina ile ilgili olarak ayrıntılı analizler yaptırdık, emin olduktan sonra açtık”

Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, “Bugün bizim için mutlu ve güzel bir gün. Gözde Hastanesi olarak bugün faaliyetimize başlıyoruz. 6 Şubat depremlerinden sonra hizmetlerimize bir dönem ara vermek zorunda kaldık. Her şeyden önce bu kadar uzun sürmesini temel sebebi; bina ile ilgili olarak ayrıntılı analizler yaptırdık.  Bina da hiçbir sıkıntı  olmadığını tespit ettikten sonra, emin olduktan sonra hastanemizi açmaya karar verdik. Birkaç branşta bugün faaliyete geçtik. İnşallah en kısa zamanda tüm branşlarda Malatyalıların hizmetinde olacağız.” dedi.  

-“Malatya’yı terk etmeyi hiç düşünmedik”

Dr. Karaman şunları söyledi, “Birkaç yerde Gözde Hastanesi’nin açılmayacağı ile ilgili algı yapıldığı duyumlarını aldık. Biz Gözde Sağlık Grubu olarak Malatya’yı terk etmeyi hiç düşünmedik, bundan sonrada terk etmeyiz. Bizim her şeyden önce Malatya’ya vefa borcumuz var. Mutlu ve huzurlu Malatya’da hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme