Gürbüz'den Sert Mesaj: DEAŞ da SDG/YPG de Türkiye'nin Düşmanıdır
BBP Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz, Yalova'da DEAŞ'a yönelik operasyonda şehit düşen güvenlik güçleri sonrası yaptığı açıklamada, terörle müzakerenin değil, kararlı mücadelenin esas alınması gerektiğini söyledi.
Yalova'da DEAŞ'a yönelik operasyonda şehit düşen kahramanlarımıza Yüce Allah'tan rahmet diliyorum.Üzüntümüz de öfkemiz de büyüktür. Artık sabır göstermenin değil, kınındaki kılıcı çıkarmanın zamanıdır.
Ne teröre boyun eğeceğiz, ne şehitlerimizin olmasına alışacağız, ne de Türkiye’ye karşı terör gibi kirli bir silahı kullanmaktan vaz geçmeyen karanlık odaklara teslim olacağız.
Yaşanan bu elim olayın, bölgemize yönelik emperyalist projenin bir uzantısı olduğunu biliyoruz. DEAŞ’ı da SDG/YPG’yi de aynı emperyalist odakların beslediği ve yönlendirdiği açıktır.
Emperyalist laboratuvarlarda üretilen katiller sürüsünün sahibi de hizmet ettikleri emperyalist planlar da aynıdır.
Birbirlerinin karşıtı gibi gösterilen, başta DEAŞ ve SDG/YPG olmak üzere, bütün terör örgütleri birbirlerinden beslenmekte ve birbirleri sayesinde varlıklarını sürdürmektedirler.
Uzun bir zamandır yeraltına çekilen ve uyutulan terör hücreleri, SDG/YPG gibi bölücü terör örgütlerinin varlığını onaylatmak, onların hizmetine ihtiyaç duyulduğu kanaatini uyandırmak için uyandırılmış ve sahneye sürülmüştür.
Hedef her zamanki gibi, emperyalist planların değişmez hedefi olan Türkiye olmuştur.
Bu son olay bir kere daha şu gerçeği bize göstermiştir: Terörle müzakere değil, mücadele edilir.
DEAŞ da SDG/YPG de emperyalist kukladır ve Türkiye’nin düşmanıdır. Türkiye’ye düşmanlık edenlerin bir gün bile nefes alması haramdır. Şehitlerimizin aziz hatıralarına hürmetsizliktir.
Türkiye olarak, terörle mücadelede daha kararlı mücadele etmenin gereği meydandadır.
Sınır ötesinde hazırlanan ve ülkemize sızan teröristleri imha etmenin yanında, beslendikleri bataklıkları kurutmak, Türkiye’nin en öncelikli hedefidir.
Katiller sürüsünü ezmemize karşı çıkacak yahut onları arkalanacak olanlar ister içte, isterlerse dışarıda olsun, Türkiye’nin düşmanıdır. Düşmanlarını yok etmeden ülkemizin rahat yüzü görmeyeceği de açıktır.
Türkiye olarak, milli güvenliğimizi sağlama noktasında karşımıza kim çıkarsa çıksın bedeli ödettirilmelidir.
Artık 86 milyonun her bir ferdi, ülkemizde yuvalanmış teröristleri fark edip ilgili mercilere ulaştırmak noktasında kendisini vazifeli saymalı, vatan topraklarında bir tek teröristin barınmasına fırsat verilmemelidir. Sınır ötesinde elinde silah ve paçavralarla dolaşanlar da bulundukları yere gömülmelidir.
Bu düşüncelerle şehitlerimize bir kere daha rahmet diliyor, minnettarlığımı ifade ediyor, aziz milletimizin başı sağ olsun diyorum.
Bakmadan Geçme