Hakan Berktaş'tan Erdoğan'a anlamlı hediye 'Türkiye'nin Umudu Erdoğan'

Hakan Berktaş'tan Erdoğan'a anlamlı hediye 'Türkiye'nin Umudu Erdoğan'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için daha önce Reisi Neden Sevdik adında bir kitap yazan SHU Hakan Berktaş, seçim dönemine girdiğimiz bugünlerde Erdoğan için sözü ve bestesi kendisine ait muhteşem bir şarkı hazırladı. 
Reisi Neden Sevdik kitabında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye ve dünya Müslümanlarınca neden sevildiğini teferruatlıca anlatan Berktaş, hazırladığı bu şarkıyla bu kez de Reisi sevenlerin ve 14 Mayıs’ta O’nu bir kez daha Başkanlık koltuğuna taşıyacak olanların duygularına hitap eden muhteşem bir esere imza atmış oldu. Hakan Berktaş, rahmetli anne babasının da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini dile getirerek, “Hatta rahmetli babam vefat etmeden önce, “Allah benim ömrümden alsın, Reisimizin ömrüne versin” diye sık sık söyler ve O’na olan sevgisini dile getirirdi. Önemli olan sadece bir lideri sevmek değildir. İnsan sevdiğini söylemeli, bunu da bir şekilde ifade etmelidir. İnsan sevdiğini bir şekilde taktir etmelidir. Yoksa kuru kuru sevmenin bence hiçbir anlam ve önemi yoktur. Ben öncelikle Reisi Neden Sevdik kitabımda Cumhurbaşkanımızın 20 yıllık iktidarı boyunca ülkemiz için yaptığı birbirinden muhteşem yatırımlarını, insanıma verdiği değeri ve önemi hatırlatmak, insanımızın O’nu neden takdir ettiğiyle alakalı gerçekleri ifade etmeye gayret ettim. Bu bağlamda Reisi Neden Sevdik kitabım, insanlarda Reis Sevgisinin kaynağının keşfedilmesini sağlayan önemli bir dönem hatırlatması oldu” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece Türkiye için değil, dünya Müslümanlarınca da kabul gören önemli bir lider olduğunun altını çizen Berktaş, “Bugün dünya Müslümanlarının sıkıntılarını, problemlerini her platformda dile getiren tek lider vardır. O da Reisimizin Tayyip Erdoğan’dır. Erdoğan’ın sadece “Dünya 5’ten Büyüktür” değerlendirmesi bile bu noktada dünyaya verilmiş en çarpıcı mesajdır. Son 20 yılda Türkiye’yi yatırımlarıyla, duble yollarıyla, havaalanlarıyla, tünelleriyle, hastaneleriyle donatan, savunma sanayiinde dünyanın en önemli ülkelerinden biri haline getiren Reisimize biz de şükranlarımızı bir şekilde belirtmemiz gerekiyordu. Ben de bunu acizane bu şarkım da elimden geldiğince dile getirmeye çalıştım. Umarım ve inşallah sosyal platformlarda  şarkımı dinleyecek olanlar, Reisimize karşı olan vefa borcumuz noktasında benimle aynı eksende buluşurlar” dedi. .
“Türkiye'nin Umudu Erdoğan” isimli şarkısının sözlerinin Türk ve Müslüman halkların içinden geçirdiği sözler olduğunu. Erdoğan'ın sadece Türkiye'nin değil tüm dünya Müslüman ve mazlumların koruyucusu olarak gördüklerini bundan dolayı da bu 2023 seçimlerinin çok önemsendiğini kaydeden Berktaş, “Hazırladığım bu şarkıyı Özgen Akçi tarafından seslendirildi. Şarkımıza muhteşem klip çalışmasını ise Engin Bilgiç yaptı. Türkiye’nin Umudu Erdoğan” şarkımız şu anda internet ve sosyal medya ortamında çok hızlı bir şekilde yayılmakta, dinlenmekte ve beğenilere mazhar olmaktadır” açıklamasını yaptı. 
Berktaş sözlerini şöyle bitirdi: “Reisimizi neden sevdiğimizi kısaca anlatabilmek mümkün değildir. O’na olan sevgimiz, kelimelerin ifade edemeyeceği boyuttadır. Ben şu anda 52 yaşımdayım. Bu ülkedeki yokluğu, sefaleti gördüm. Yıllarca yurt dışında kaldım. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan döneminde Avrupalıların Türklere bakışının nasıl olumlu hale geldiğini bizzat ben gördüm. Yıllarca eziklik psikolojisiyle yaşayan Türkler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın üstün liderlik vasıflarıyla bir özgüvene kavuştu. Ülkemizdeki her türlü gelişme, atılan adımlar, geçmişin vesayetinin kaldırılması için iğneyle kuyu kazar gibi yapılan hamleler, üretim, yatırım ve istihdam her şeye olumlu şekilde değer kattı. Bugün gençlerimiz, sporcularımız uluslararası müsabakalarda şanlı bayrağımızı göndere çektiriyorlarsa, dünyanın her tarafından altın madalyalarla dönüyorlarsa bu durum Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye kazandırdığı özgüven sayesindedir” değerlendirmesini yaptı. 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme