• Haberler
  • Malatya
  • Hasan Basri Orhan'dan Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Hasan Basri Orhan'dan Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan ve beraberindeki heyet, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı'nı ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.

Attarlar Esnaf Odası Başkanı Hasan Basri Orhan ve beraberindeki heyet, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı’nı ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.

Ziyarette, Attarlar Esnaf Odası’nın çalışmaları, esnafın mevcut durumu ve yerel basının bölge ekonomisindeki rolü ele alındı. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen görüşmede, özellikle küçük esnafın yaşadığı sorunların kamuoyuna doğru ve etkin bir şekilde aktarılmasının önemi vurgulandı.

Başkan Hasan Basri Orhan, esnafın ekonomik ve sosyal açıdan desteklenmesinde yerel basının büyük bir görev üstlendiğini ifade ederek, bu tür ziyaretlerin iş birliğini güçlendirdiğini belirtti. Orhan, “Yerel basın, esnafın sesi olma noktasında çok önemli bir misyona sahip. Sorunlarımızın daha geniş kitlelere ulaştırılması ve çözüm süreçlerinin hızlandırılması adına basın kuruluşlarıyla yakın diyalog içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, yerel basının her zaman esnafın ve toplumun yanında olduğunu vurguladı. Başkan Yavuzkurt, bölgesel kalkınmanın sağlanabilmesi için sivil toplum kuruluşları ile medya arasındaki iş birliğinin artırılması gerektiği ifade edildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve iyi niyet temennileri ile sona erdi.
 

Bakmadan Geçme