Hekimhan Girmanaspor Yöneticilerinden ABYB'ye Ziyaret

Hekimhan Girmanaspor Yöneticilerinden ABYB'ye Ziyaret

Malatya’da Amatör futbolda başarılı sezon geçiren, bu yıl Malatya futbolunu Bal liginde temsil etmeye hazırlanan Hekimhan Girmanaspor yöneticilerinden Anadolu Basın Yayın Birliği’ne nezaket ziyareti gerçekleştirildi.
Malatya Amatör futboluna bir çok futbolcu kazandıran ve halen Hekimhan Girmanaspor’un başarılı yöneticilerinden Ramazan Koçak, Anadolu Basın Yayın Birliğini ziyaret ederek, hedefleri hakkında bilgi verdi. Yıllardır amatör futbolda teknik direktörlük yapan ve şu anda yöneticiliğini üstlenen Ramazan Koçak, “  Bu sene iyi bir kadro kurduk. Hedefimiz önce Hekimhan Girmanaspor’u bal ligine çıkarmak, ve burda da Malatya futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüz ile çalışmak olacaktır. Teknik heyetimiz, futbolcularımız , yöneticilerimiz ve her şeyden önce Hekimhan ve Malatya’lı futbolseverlerin inancı tamdır.” Şeklinde konuştu.
Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırımında tam desteklerini aldıklarını dile getireren başarılı yöneticilerinden Koçak, “ Şu anda herşey umduğumuz gibi ilerlermekte. Futbolcularımız, teknik heyetimiz tam anlamıyla bal ligine odaklanmış durumda. Motive olmuş durumdalar. Hafta sonu oynanacağımız maçlar ile mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise , Hekimhan Girmanaspor’a başarılar diledi. Başkan Yardımcısı Said Yalçın ise, “ Hekimhan Girmanaspor Malatya’da amatör futbolda hakikaten güzel işler yaptı. Amatör futbola gönül veren futbolseverleri memnun edici sonuıçlar almışlardır. Bal ligini sonuna kadar hakkeden bir kulübümüz. Kendilerine başarılar diliyorum. Tüm yayın organlarımız ile Hekimhan  Girmanasporumuzun yanındayız “ şeklinde konuştu.
Hekimhan Girmanaspor yöneticilerinden Ramazan Koçak, yıllardır amatör futbola hizmet veren Said Yalçın’a forma hediyesi gerçekleştirdi.
 

Bakmadan Geçme