Hep Birlikte El Ele Vererek Zorlu Günlerin Üstesinden Geleceğiz

Hep Birlikte El Ele Vererek Zorlu Günlerin Üstesinden Geleceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, Şehit Hamid Fendoğlu Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde ki firma sahipleri, çalışanlar ve esnafların yanı sıra (MAŞTİ) arkasında hizmete sunulan Çadır Kentte kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek talep ve istekleri dinlediler.
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Yeşilyurt İlçesindeki esnaf ve vatandaşlara yönelik ziyaretler aralıksız devam ediyor.
 Seçim gezileri kapsamında Şehit Hamid Fendoğlu Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminaline giden AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, firma sahipleri ve esnaflarla tek tek sohbet edip ‘hayırlı işler bol kazançlar’ temennisinde bulundular.
Şehit Hamid Fendoğlu Malatya Şehirlerarası Otobüs Terminalinde hizmet veren firmaların sahipleri ve esnaflara çalışmalarında başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya’nın şehirlararası otobüs ulaşımını sağlayan MAŞTİ’yi ziyaret ederek burada gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet eden firma sahipleri, çalışanlar ve esnaflarımızla bir araya geldik.Yaşanan deprem felaketine rağmen işlerini aksatmadan sürdüren bütün esnaflarımızı gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ediyorum, bütün yolcularımıza hayırlı ve güzel yolculuklar diliyorum. 14 Mayıs’ta yapılacak olan ve ülkemizin kaderini etkileyecek olan çok önemli bir seçime doğru gidiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçecek olan ‘Türkiye Yüzyılı’ Vizyonunun gerçeğe dönüşmesi için bu seçimlerin çok büyük önemi vardır. Cumhur İttifakının adayı olan ve Türkiye’ye çağ atlatan büyük eserlerin altına imza atan Sayın Cumhurbaşkanımız ile Malatya Milletvekili Adaylarımızı seçtirmek içinde bizlerde sahada tüm gücümüzle çalışıyoruz. 14 Mayıs’a kadar da bu çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın samimiyetine güveniyoruz, sandıklardan çıkacak sonuçlar bunu ortaya koyacaktır.” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan ise seçim gezilerinde gösterilen yoğun teveccüh ve ilginin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederken şunları söyledi; “ 14 Mayıs’taki seçimler için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Bugünde MAŞTİ’de ki firma sahipleri, esnaflarımız, çalışanlar ve yolcularımızla bir araya gelip hem geçmiş olsun dileklerimizi paylaştık hem de geçmiş bayramlarını tebrik ederek hayırlı işler diledik. Gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir. İnşallah 14 Mayıs’ta bu sevgi ve muhabbet sandıklara yansıyacaktır.” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı daha sonra (MAŞTİ) arkasında hizmete sunulan Çadır Kenti ziyaret ederek burada ikamet eden depremzede ailelerle bir araya gelip talepleri dinlediler.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme