Hukukçu-Yazar Altıparmak yeni kitabını okuyucuları için imzaladı

Hukukçu-Yazar Altıparmak yeni kitabını okuyucuları için imzaladı

Hukukçu-Yazar Cüneyt Altıparmak’ın kent, internet ve iklim konularının hukuki yönünü ele aldığı yazılardan oluşan Güncel Hukuk Yazıları kitabının genişletilmiş ikinci kitabı okuyucularıyla buluştu. 

 

Şanlıurfa İlim Sanat Merkezinde Nizar Polat’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen imza günü ve söyleyişi de Hukukçu-Yazar Altıparmak’a okuyucuları ve dostları yoğun ilgi gösterdi. Söyleyişinin ardından Hukukçu-Yazar Altıparmak, okuyucularına yeni kitabını imzaladı.

 

OKUYUCULARINA TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

 

Hukukçu Cüneyt Altıparmak söyleşi sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün Şanlıurfa’da kültür sanat faaliyetlerinin yürütüldüğü bir sanat merkezimizde Güncel Hukuk Yazıları ile bir söyleşi düzenledik. Buraya emek sarf edip gelen ziyaretçilere teşekkür ediyorum. Kent, internet iklim konuları dünyanın yeni gündemidir. Bunun üzerinden bir yönetim mimarisi, insanların ve toplumların değişim ve dönüşümleri, üretimin sanayinin değişip dönüştüğünü görüyoruz.  İnternet dünyamıza girdiği günden itibaren bizleri değiştiriyor. Peki biz bu değişime karşı ne yapabiliriz? Kentlerimiz nasıl koruyabiliriz? Ve iklim krizi ile karşı karşıya kalan dünyada, dünyalı olarak bizim üzerimize düşen görevler neler? Bunları paylaşmaya çalıştık.  Kitabımın okuyucularla buluşmasını sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme