Hürriyetçi Eğitim Sen Saadet Partisini Ziyaret Etti

Hürriyetçi Eğitim Sen Saadet Partisini Ziyaret Etti

Hürriyetçi Eğitim Sen Malatya Temsilcisi Kasım Kaspak ve Temsilcilik Üyeleri Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay’ı makamında ziyaret ettiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mustafa Canbay konuşmasında: “Saadet Partisi’nin son dönemde sendikalar ile yoğun bir iletişim halinde olduğunu belirtti. Hürriyetçi Eğitim Sen’in bağımsız sendikacılık çalışmalarını özellikle ekonomik, sosyal, kültürel ve mesleki anlamdaki çalışmalarını takip ediyoruz.
Bizler saadet Partisi olarak sadece Eğitim dünyasının değil tüm insanlarımızın insanca yaşam standartlarına uygun bir hayat sürmeleri için mücadele ediyoruz. Adaletin kâmil manada işlediği, yoksulluğun ve yolsuzluğun ortadan kalktığı Yaşanabilir bir Türkiye ve bu sömürü sisteminin yerine Adil ve Yeni bir Dünya istiyoruz. Bu hedeflerimiz için canla başla çalışmalarımız devam ediyor.” Açıklamasında bulunurken Hürriyetçi Eğitim Sen Malatya Temsilcisi Kasım Kaspak ise sendika çalışmaları hakkında bilgi verirken ev sahipliği ve misafirperverliğinden dolayı İl Başkanı Mustafa Canbay’a teşekkür etti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme