İngiltere Hangi Ligler Var?

İngiltere Hangi Ligler Var?

Sevgili futbolseverler bugün bu yazımızda siz değerli futbol tutkunlarına biraz da İngiltere hangi ligler var bahsetmek isteriz. Türkiye Süper lig takımları dışında İngiltere liglerindeki herhangi bir futbol takımını tutan arkadaşlarımız haydi ekran başına. Yazımızın bu bölümde İngiltere hangi ligler var kısmını ele alacağız. Daha sonraki başlığımız ise İngiltere’de hangi kulüplerin olduğunu sizlere sunacağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz.
İngiltere Ligi’nde Hangi Kulüpler Var?
Sevgili futbolseverler bu yazımızda sizlere İngiltere ligindeki hangi kulüpler var konulu başlığımızdan bahsetmek isteriz. Watford FC’nin, eski oyuncu Arsenalli Mesut Özil’in, Kevin De Bruyne’li Manchester City’nin kaleci Dorde Petroviç’in mükemmel, enfes kurtarışlar yaptığı Chelesea’nın ve futbolla adeta dans eden Haaland’ın muhteşem takımının olduğu Manchester United… İşte tüm bunlar ve daha fazlası ancak Premier Lig kalitesine yakışıyor. Dünya devlerinin sahne aldığı, dünya yıldızlarının milyon euroya imzalar attığı,stadyumların hınca hınç dolu olduğu ve sahada müthiş performansları ile bizi büyüleyen İngiltere lig takımları Arsenal’i, Chelsea’sı, Manchester United’ı ile güzel. Futbolu doruklara kadar yaşamanın şimdi tam zamanı.
İngiltere’de Hangi Ligler Var?
Yazımızın bu bölümünde siz değerli futbol sever arkadaşlarımız için İngiltere’de hangi ligler var adlı konu çalışmamıza parmak basmak isteriz. Öncelikle özellikle ifade etmek isteriz ki Premier Lig sistemine dayalı olarak yönetilmekte olan İngiltere’de 11 düzeylik seviye sistemi yer almaktadır. Bu 11 düzeylik seviye sisteminin 7 tanelik seviye düzeyi lig dışında yer almakta olan futbolu geriye kalan 4 tanelik seviye düzeyi ise lig içerisindeki futbolu ifade etmektedir. Güncel puan durumunu ele alacak olursak İngiltere Premier lig puan durumunda Arsenal ve Liverpool 64 puan ile yarışı önde götürürken Manchester City’nin 63 puanı ve Aston Villa 56 puanı yer almaktadır. İngiltere 2. lig fikstür ve maç sonuçlarını güncel olarak takip etmeyi unutmayın.
Sonuç 
Sonuç olarak eğer gerçek bir futbol sever iseniz ve Türkiye Süper lig takımlarının maçları dışında farklı bir futbol düzeni ve sistemi izlemek isterseniz Astın Villa’nın, Liverpool’un sahne aldığı, muhteşem atmosferlerin yaşandığı ve futbol oyunuyla büyüleyen efsanelerin olduğu Premier Lig’i izlemenizi tavsiye ederiz. Maç Sonuçları web sitesi üzerinden İngiltere 2. lig maç sonuçları ve güncel skorları takip edebilirsiniz

Bülten

Bakmadan Geçme