İnönü Üniversitesi ile Malatya Koop-İş Sendikası Arasında İş Birliği Protokolü

İnönü Üniversitesi ile Malatya Koop-İş Sendikası Arasında İş Birliği Protokolü

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ile Koop-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet Durak arasında şehit ve gazi yakınlarının ödemlerine yüzde 11 artışı kapsayan iş birliği protokolü imzalandı. 

İnönü Üniversitesi ve Malatya Koop-İş Sendikası arasında TRB1 şehit ve gazi yakınlarını ödemelerine ek olarak yüzde 11 artış kapsamında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol imza programına; İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Koop-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet Durak, Genel Sekreter Mustafa Gezer, Hukuk Müşaviri Sakine Çalışkan ve Malatya Şube İdari Sekreteri Remzi Kaplan katıldı.

İmzaladıkları üçüncü protokol olduğunu kaydeden Koop-İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Necdet Durak, şehit ve gazi yakınları için yüzde 11 artış yapılacağını söyleyerek Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ise şehit ve gazi yakınları için yapılan ek ödemenin Ocak 2023 itibariyle başlayacağını belirterek imzalanan protokolün hayırlı olmasını temenni etti. Ardından Rektör Kızılay şunları söyledi:

“Şehit yakınları, gaziler ve terör mağdurları bizim başımızın tacı. Tüm kurumlarımızda her alanda önceliği olan kardeşlerimiz. Bizzat Rektör olarak bu kardeşlerimizle ilgileniyorum ve üniversitemizde rahat etmelerine gayret ediyorum. Bu vesileyle kahraman şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum. Şanlı gazilerimize bir ömür boyu sağlık diliyorum. Şehit yakınlarımıza ve gazi yakınlarına da sağlık diliyorum. Protokolümüz hayırlı olsun.”

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme