İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı.Kongrede  bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz İYİ Partinin yapılacak seçimde iktidar olacağını ifade ederek " İYİ Parti olarak seçimlere en hazırlıklı partiyiz vatandaşımız bu iktidardan kurtulmak için artık gün sayıyor genel başkanımız Meral Akşener hanımefendinin direktifleri ile çalışmalarımıza hız verdik. Seçime en hazırlıklı parti biziz ."

İYİ Parti İl Başkanı Hakan Yılmaz, kongrelerin partinin demokratikleşmesi açısından büyük önem taşıdığını da ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü" Seçim ne zaman yapılırsa yapılsın halkımız İYİ Partiyi bekliyor. Güçlendirilmiş parlamenter sistem ile ülkemizin bütün sorunlarına çözeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın."

Yapılan diğer konuşmaların ardından seçimlere geçildi.Tek liste halinde yapılan seçimlerde Hakan Yılmaz yeniden başkan seçilirken yönetim kurulu şu isimlerden oluştu  ; HAKAN YILMAZ ,MUSTAFA KEMAL GÜNAY,ALİ KATAR ,GÜLTEN TURFANDA,MİNE CERİTLİ,GÜLBEDEN BAŞAR,AYŞE SALMAN,CEMİLE GÖKÇE,ÇİÇEK ÖZTÜRK,HATİCE YAZICI, BUSE AKKUŞ,DİLEK YILDIRIM,SERPİL YILMAZ,ORHAN YAKA,ERCAN ŞAHİNGİL, NEJDET YILMAZ, ALTUĞ GÜRKAN DEMİR, ERDAL ERDOĞAN, HAMZA DEMİRALP, MUZAFFER YENİCE, YALÇIN MUTLU, İLHAN HERDİLLİ, MUHİTTİN TUHAN, AYDIN DERİN, HÜSEYİN KESKİN, BEDRİ DUMLU, BAHATTİN POLAT, CEMAL GÜLER, ALİSEYDİ POLAT, KADİR İNAN, ABDULLAH ALPDOĞAN, ŞÜKRÜ ARIKAN, VAHAP ALAGÖZ, EKREM MANDAL, EMİRCAN EREN, ERBİL GÜLLÜ, ERGÜN AKÇA, FERAMUZ ALPAGUT, RAMAZAN KABAK, KEREM YEŞİLKAYA, KAAN PEKSEZER

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme