İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından açıklama

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından açıklama

Malumunuz olduğu üzere, ilçe kongrelerimizi ve delege seçimlerimizi büyük oranda tamamladık. Şenlik havasında İYİ PARTİ ye yakışacak, gayet demokratik bir olgunlukta kongre süreçlerimiz devam etmektedir. 
 Bu kongre süreçlerinden Malatya da ve tüm TÜRKİYE de İYİ PARTİ güçlenerek çıkacaktır. Şöyle ki; teşkilatlar daha zinde, yeni yüzler, yeni katılımlar ve daha organize bir şekilde heyecanla, partimizi iktidara taşıyacak kadrolarla sahada olacağız.
 Sevgili kardeşlerim İYİ ler hareketi ne bir etnik gurubun, ne bir siyasi gurubun, ne bir mezhebin, nede kişilerin partisi değil; vatanını, milletini seven, ay yıldızlı bayrağını kanıksamış, misakı milliye inanan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK, ve ilkelerini, inkılaplarını içine sindirenlerin partisidir. 
 İYİ' ler hareketi TÜRKİYE' nin kurtuluş, düze çıkma reçetesinin LİDER Meral AKŞENER ve yönetici kadroların hazırlamış olduğu reçeteye, yol haritasına inananların partisidir. Bizler ideallerimiz için yaşadık ve bu yolda inandığımız için yürüyoruz.
 Can dostlarım bu hassas kongre süreçlerinde İYİ' lerin yükselişini hazmedemeyen bir kısım siyasi rakiplerimiz ve bizden olmayıp ta bir yerlerden nemalanıp, bizden görünen insanlar tarafından provokasyon amaçlı partimizi yıpratmaya yönelik eylemler ve dedikodular üretilmeye çalışılıyor. Tüm bunlar Genel Merkezimizin de malumudur.
 İYİ' ler hareketi kıymetli genel başkanımız Meral AKŞENER' in  söylediği gibi ''Mevki değil, millet sevdasına gönül verenlere selam olsun. Koltuk değil, memleket davasına baş koyanlara selam olsun. 
Sırt sırta, omuz omuza, Türkiye'nin dört bir yanında zulme kafa tutan İYİ'lere selam olsun''
 ''BEN İYİ PARTİMİZE, VATANIMIZA VE MİLLETİMİZE CANI GÖNÜLDEN VE YÜREKTEN HİZMET EDECEK CESUR YÜREKLİ İYİLERİ İSTİYORUM.
 KOLTUK, MENFAAT VE KENDİ ÇIKARI İÇİN OLANLAR BENİM PARTİMDEN TEMİZLENECEKTİR. HERKES BUNU BİLSİN...! ''
                                                        MERAL AKŞENER
                                                  İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI
  Vesselam.
 İYİ' ler zekidir; öngörülüdür. Asla bu oyunlara gelmez ve alet olmaz. 
 İYİ' ler asildir, terbiyelidir, vakarlıdır. İYİ' lerin hafızası çok güçlüdür; yaşanan olayları çok güzel not alır; vaktini bekler.
 
 Kıymetli partili arkadaşlarım; 
 Bir ayeti kerimede Cenabı mevla buyuruyor ki '' Onlar tuzak kuruyorlar, Allah da tuzak kuruyordu. ALLAH TUZAK KURANLARIN EN HAYIRLISIDIR'' (Enfal suresi 30)
 
 Bu vesile ile tüm partili arkadaşlarımı, kerdeşlerimi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İYİ insanlar hep kazanır. 08.11.2022
 
                                                                Hakan YIMAZ
                                                    İYİ PARTİ MALATYA İL BAŞKANI

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme