İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından açıklama

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığından açıklama

2023 Genel Seçimleri yaklaşırken Malatya İYİ Parti İl Başkanlığına milletvekilli aday adaylığı için başvurularda yoğunluk yaşanmaktadır. 2017 yılında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Partinin ‘Devlet Milletindir’ düsturuyla hareket ederek meşveretin kaynağı, hürriyetin anahtarı demokrasimize ilişkin görüşleri açık ve nettir.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in siyasette demokrasi, eşitlik, tarafsızlık ve liyakat parolasını ilke edinen İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı olarak milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunan herkese eşit mesafede durarak tarafsızlığını korumaktadır. Muhtemel aday adaylarımız topluma mal olmuş, donanımlı, ehliyet ve liyakat sahibi olmalarının yanı sıra toplum nezdinde kabul görmüş insanlardır ve bizler için oldukça değerlidir. Her bir aday adayı arkadaşlarımız, TBMM’de Malatya’mızı ve partimizi temsil kabiliyetleri yüksektir.

Bu doğrultuda Malatya İYİ Parti İl binamızda aday adaylığını açıklayan arkalarımıza eşit mesafede yaklaşılarak, her türlü desteğin kendilerine verileceği özellikle Malatya kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyururuz.


İYİ PARTİ MALATYA İL TEŞKİLATI
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme