İyi Partili Şahin'den Abyb'ye Ziyaret

İyi Partili Şahin'den Abyb'ye Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Gökhan Şahin. Seçim ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu. 
Basın mensupları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade eden  İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin in ’’karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak için bugün Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetimine ziyaret gerçekleştirdik’’ dedi.
“2023 Seçimlerine sayılı günler kaldı Seçim Çalışmaları kapsamında ziyaretlerimiz devam ettiklerini belirten “Şahin, İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener'in ve partinin politikalarını anlatmaya devam edeceğiz. Malatya’mızda Vekiller çıkaracağız İYİ Parti Genel Başkanımız Akşener'i Başbakan yapma yolunda mücadele edeceğiz.  İYİ Parti Malatya Kadrosu olarak tüm arkadaşlarımız saha’ da çalışıyorlar, Malatyalı Hem şehirlerimizden istirhamımız bizleri iyi tanımaları. Gittiğimiz yol ’da veya verdiğimiz Mücadele’de çalışmalarda dikkatli takip etmeleri. İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in açıklamalarını Türkiye'nin 2 nci yüzyıla başlarken bambaşka yerlere taşıyacak. Bizleri Seçimler yaklaşırken oylarını verirken veya, Seçim start tam başlamadı, Saha ’da olacağız ve en son yayınladığımız Altılı Masa’nın mutabakat metni  ‘Malatyalı Hem şehirlerimize anlatmaya çalışıyoruz, İYİ Parti’nin ne yapmak istediğini veya mücadele anlamında, “İYİ Parti Ailesi olarak hiçbir zaman ikna edilmiş olmadıklarını ifade eden. Şahin İYİ Parti Ailesi olarak hem inandık ve mücadele ettik, İnandığımız bu yolda devam edeceğiz. Malatya’mız hak ettiği yere getireceğiz Şehrimizden Vekiller çıkaracağız. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum şeklinde konuştu. 
2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin’e hayırlı olsun tememsinde bulunan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  Malatya’mızda uzun yıllardır siyasetin içindesiniz, takip ediyoruz. İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin Saha’da çalışmalarınız görüyoruz ve takdir ediyoruz emeğiniz boşa gitmez ve başarılı olursunuz dualarımız sizinle, Bütün yayın organlarımızla yanınızdayız. Her siyasi Partiye eşit olduklarını belirten Yavuzkurt  İYİ Parti Malatya Milletvekili Gökhan Şahin ‘ e hayırlı olsun ifadelerini kullandı 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme