• Haberler
  • Yerel
  • Kale'de sevilen isim İhsan Özbay AK Parti'den aday adayı

Kale'de sevilen isim İhsan Özbay AK Parti'den aday adayı

Kale'de sevilen isim İhsan Özbay AK Parti'den aday adayı

Emekli Eğitimci,  İhsan Özbay 31 Mart yerel seçimlerinde Kale Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Kale ilçesinde sevilen bir isim olan İhsan Özbay, Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde sizlerin desteği ile Kale İlçemize aday adayı olarak, hemşerilerime hizmet yolunda ilk adımı attım dedi.
2023 Yerel Seçimleri için Malatya Kale İlçesinde  aday adayı olan İhsan Özbay Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı oldu.
Aday Adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Özbay “Değerli dostlar, kıymetli hemşehrilerim 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Yerel seçimlerde Kale Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Kale lçemiz  için ve bizler için hayırlısı olsun inşallah. Destek ve dualarınızı beklerim” dedi.
Kale İlçesinin tüm sorunlarına hakim olduğunu dile getiren Özbay, “Ülkemizin ve milletimizin geleceğinin şekillendiği bu kadim coğrafya tarihi, doğası ve insanıyla bizler için çok kıymetli.Bizlerde Belediye Başkan Aday Adaylığı yolunda ilk adımımızı atarken, siz değerli büyüklerimi, kardeşlerimi ve dostlarımı yanımda görmekten onur duyacağım. Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Kale İlçesi hazır, Başlasın Türkiye Yüzyılı” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme