Kanbay aday adaylığını açıkladı

Kanbay aday adaylığını açıkladı

CHP Malatya Milletvekilliği aday adaylığı için kamudaki görevinden istifa eden Battal kanbay,"14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçiminde  Cumhuriyet Halk Partisi'nden Malatya Milletvekili aday adaylığı için kamudaki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Kanbay aday adaylık başvuru açıklamasında; "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak milletvekilliği genel seçiminde  Cumhuriyet Halk Partisi'nden Malatya Milletvekili aday adaylığı için kamudaki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.
Sizlerden aldığım güç ve cesaret ile çıktığım bu yolculuğun temel gayesi kadim şehrimize ve onun muhterem insanlarına hizmet etmek, onların dua ve teveccülerine mazhar olmaktır.
Değerli Hemşehrilerim,
Bugüne kadar güzel ülkemizin muhtelif şehirlerinde bulunma ve çeşitli kamu görevlerini ifa etme imkanına kavuştum. Her bir köşesi ayrı bir değer taşıyan bu muhteşem ülke ve insanları için çalışmayı hep bir şükür vesilesi bildim. Ama özellikle Malatya'mıza hizmet etme onuruna eriştiğim il millî eğitim müdürlüğü görevini bana nasip eden Rabb'ime hamd ettim. 
Büyük bir gurur ve şevkle yürüttüğüm bu görev süresince hem ilimizin eğitim alanındaki eksikliklerini giderecek çalışmaları hayata geçirme hem de şehrimizi daha yakından tanıma ve sorunlarına vakıf olma imkânına eriştim.  
Şimdi, sevdalısı ve borçlusu olduğum bu şehre daha güçlü bir duygu ve misyonla hizmet edebilmek için yeni bir başlangıcın arifesinde bulunuyorum. Yaşanan büyük  afet nedeniyle enkaza dönüşen Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırmak ve kadim şehrimizi her yönüyle inşa etmek üzere vekaletinize talipliyim. 
Yine bu vesileyle, asrın felaketi olarak tanımlanan büyük deprem ve sonrasında yaşanan sel felaketi dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum.
Yapılacak seçimlerin başta Malatya'mız olmak üzere, ülkemiz ve insanlık için hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme