Karakuş: 'Değişimin Adı Biz Olacağız'

Karakuş: 'Değişimin Adı Biz Olacağız'

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları gezmeye devam eden CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, Battalgazi İlçesinin  değişim istediğini belirterek, “Malatya’da değişim sesleri her geçen gün daha da artıyor. Değişimin adı biz olacağız inşallah” dedi.
Seçime sayılı günler kala ziyaretlerini sürdüren CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Malatya genelinde değişim seslerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Karakuş, “Halkımızın destekleriyle değişimin adı Malatya’da CHP Olacak inşallah. Malatya  belediyecilikle buluştuğunda vatandaşımız hakkettiği hizmeti alacak. Memleketimiz kaderine terk edilmeyecek” dedi.
Karakuş “Hakkı gözeteni seçmekte siz değerli vatandaşımıza düşüyor” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “İşçisi, çiftçisi, memuru, emeklisi tüm vatandaşımız perişan. Halinden memnun olan yok denecek kadar az. Yarınlara umutla bakan neredeyse yok. Gençler perişan. Depremin ardından bir yıldan fazla süre geçti. Hala insanlarımız evsiz. Orta hasarlıların durumu muamma. Bazı mahallelerimizde daha bir kazma vurulmadı. Ben sizden bir şey istiyorum; Umudumuzu kaybetmeyelim. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan Malatya’yı ve Battalgazi’yi birlikte yöneteceğiz.” Karakuş  “Sizi dinleyeni seçin” diyerek tüm Malatya ve Battalgazi’nin oylarına talip olduğunu dile getirdi.
Bugüne kadar hep omuz omuzaydık, bundan sonra da yine aynı şekilde devam edeceğiz. Seçildikten sonra değişenlerden, seçimden seçime hal hatır soranlardan olmayacağız diyen Karakuş, “Battalgaziye şeffaf belediyecilik anlayışı  ile Belediyecilik damgasını vuracağız.” Dedi.
Malatya’nın Çantada keklik olmadığını dile getiren Ali Karakuş, “Malatya’mızın duruşu belli. Malatya’mız hep dürüstten doğrudan yana tavır koymuştur. İnanıyoruz ki Malatya’mız bu dönemde güzel bir duruş sergileyecektir. Hiç kimse Malatya’yı çantada keklik görmesin. Ama şu anda dolma kalemin içindeki mürekkebe varlığını  borçlu olan insanların böyle bir söylemde bulunması kabul edilir değil. Malatyalı vatandaşlarımız buna cevabını verecektir. AK Partinin mevcut hükümetimizin gösterdiği adaylar  deprem zamanında Malatya’da değillerdi, Pandemi zamanında Malatya’da değillerdi, bir enkazın başında bir vatandaşa bir tas su ve çorba ikram etmiş insanlar değiller. Biz burada çadır ve konteynır ararken, bir tas çorbaya ve bir tas su ya muhtaçken biz bu adayları yanımızda görmedik. Ama şu anda Malatyalının karşısına aday çıkarılması hoş değildir.” İfadelerini kullandı.
CHP Battalgazi Belediye Başkanı Ali Karakuş, “Malatyalı hemşerilerime öncelikle selamlarımı iletiyorum.  Emin olsunlar biz Malatya’yı kazandığımızda önceliğimiz deprem yaralarını saracağız. Kimsenin kafası karışmasın . Muhalefet partileri kazandığında hizmet gelmez mantalitesini herkesin kafasından silmesi gerekir. Bizler kazandığımızda inanın Malatya kazanacaktır. Hizmet bir memlekete aşık ve o memlekette hayatlarını idame ettirenlere yani işin ehli insanlara teslim edilmesi gerekir. Ve inanıyorum ki bu seçimde vatandaşlarımız seçim gezileri kapsamındaki teveccühü sandık tada gösterecektir.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme