Karakuş'tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karakuş seçim çalışmalarına Fırat Mahallesi sakinlerini ziyaretle başlayarak, Kapalı Çarşı esnafları, akşam iftar proğramı ve Beydağı mahallesinde mahalle toplantısıyla devam etti. Yoğun tempo çalışmalarına devam eden Karakuş, “ sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil bütün Battalgazi’nin adayıyım” ifadelerini kullandı.
CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş 31 Mart seçimleri kapsamında çalışma temposunu artırarak, Fırat mahallesi sakinlerini ziyaretle başlayarak, projelerini bir bir anlattı. Akabinde Kapalı Çarşı esnaflarını ziyaret ederek, destek istedi. Akşam CHP’nin iftar yemeği dağıtımına katılan Karakuş daha sonra Beydağı mahallesi sakinleriyle akşam toplantısına bir araya geldi.
CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş, “ Seçim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Ev ev gezerek tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz, projelerimiz hayata geçirmek adına destek istiyoruz. Esnaflarımızı gezerek bereketli bol kazançlı günler diliyoruz, alışveriş yapan vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Şahsımıza ve partimize gösterilen ilgi ve alaka hakikaten görülmeye değer. Bundan dolayı tüm Battalgazili hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ve İnanıyorum ki 31 Mart günü hizmet etme adına bizlere görevi verecekler.” Dedi.
6 Şubat'tan bugüne kadar Malatya'yı hiç terk etmeden, Malatya'nın sorunlarını her platformda ,basın yayın organlarında dile getirdiğini, Malatya'nın yaşamış olduğu mağduriyeti aktarmaya çalıştığını anlatan Ali Karakuş,” "Deprem meselesi siyasetin ötesinde Malatya'nın ayağa kaldırılma meselesi. Malatya'nın tekrar psikolojisinin, fiziki yapının düzeltilme meselesi. Bugüne kadar yaraları saramadıkları gibi, Malatya’ya hemen hemen her gün bir bakanımız gelmekte. Sıkıntılı olan bölgelere vaadler verilmekte. Umduklarını bulmayan ve Malatya’lı vatandaşların tepkileri ile karşılaşan AK Parti adayları umudu ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleri ile ya da Bakanların sözleri ile vatandaşları sakinleştirmeye çalışıyorlar. Şartlar ne olursa olsun Malatyalılar bunlara artık ‘Dur’ diyecek” şeklinde konuştu.
Karakuş Beydağı mahallesindeki mahalle toplantısının verimli geçtiğini tüm Beydağı mahallesi sakinlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, “ Gittiğimiz tüm mahalle toplantılarında şahsıma ve ekibimize gösterilen karşılama ve destekten dolayı tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Beydağı mahallesinin kıymetli vatandaşlarımızdan destek istiyorum. Her bir aile sonlarının ne olacağını bilmeden yaşamaya gayret gösteriyorlar. Memleket sevdaları bağırlarına kor gibi düşmüş. Terketmemek için tüm şartları zorlamaktalar. Emekli vatandaşlarımız kendilerini hiçe sayanlara hayıflanmakta. İş İnsanlarımız ise devletten yeterince destek alamadıklarına. Defalarca basın demeçlerimizde,  deprem bölgelerindeki iş insanlarımızın en azından vergi borçlarının muaf tutulması gerektiğini savunduk. Emeklilerimizin daha refah bir ortamda yaşaması için en azından bir asgari ücret maaşı ile rahatılmalı dedik. Ne iş insanlarımızın  ne de emeklilerimizin rahat bir ortamda kafaları rahat olarak istekleri yerine getirildi.” Şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Karakuş, “Beydağı mahallesinin sorunlarını biliyoruz. Bunları yerine getirmek için sizlerden destek istiyoruz. Söz veriyoruz şeffaf olacağız, Söz veriyoruz belediyeyi tüm akil insanlarla yöneteceğiz. Söz veriyoruz belediye kapıları herkese sonuna kadar açık olacak. Göreve geldiğimizde belediyemizi hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları istişare edip ivedi bir şekilde halletme yoluna gideceğiz. Kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan hizmet edeceğiz. Projelerimizi sizlere aktardık. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz ama önceliğimiz esnaflarımızın 20 metrekarelik konteynır hayatlarını sona erdirip dükkanlarını bir an evvel belediye destekli verip daha rahat daha modern bir şekilde hayatlarını idame ettirmeleridir. Akabinde Emin olsunlar biz Malatya’yı kazandığımızda önceliğimiz deprem yaralarını saracağız. Kimsenin kafası karışmasın . Muhalefet partileri kazandığında hizmet gelmez mantalitesini herkesin kafasından silmesi gerekir. Bizler kazandığımızda inanın Malatya kazanacaktır. Hizmet bir memlekete aşık ve o memlekette hayatlarını idame ettirenlere yani işin ehli insanlara teslim edilmesi gerekir. Ve inanıyorum ki bu seçimde vatandaşlarımız seçim gezileri kapsamındaki teveccühü sandıkta da gösterecektir.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme