Malatya'da engelli genç sokak ortasında darp edildi
Malatya'da engelli genç sokak ortasında darp edildi
Merkez Yeşilyurt ilçesinde zihinsel engelli gencin sokak ortasında silah kabzasıyla darp edildiği anlar güvenlik kameralarına an be an yansıdı.
Yeşilyurt ilçesinde ikamet eden ve yüzde 90 zihinsel engelli olduğu belirtilen Yusuf Civelek (42), iddiaya göre, ziyaret için gittiği ağabeyinin evinden dönerken sokak ortasında komşusunun saldırısına uğrayarak başından yaralandı.
Çevredeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli şahıs elindeki silahın kabzası ile Civelek'i başından darp ederek yere düşürdü. Yerdeyken de vurmaya devam eden şahıs, çevredekilerin müdahalesiyle olay yerinden ayrıldı.
Hastaneye kaldırılan engelli gencin kafasına yaklaşık 10 dikiş atıldı. Darp raporu alan aile, emniyete giderek, saldırgan hakkında şikayetçi oldu.
Kimliği tespit edilen şüpheli şahsın yakalanarak gözaltına alındığı ancak daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. (İLKHA)
Bakmadan Geçme





