Malatya'da hayatın normalleşmesi için imkanlar daha da iyi olacak

Malatya'da hayatın normalleşmesi için imkanlar daha da iyi olacak

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, “Malatya’da hayatın normalleşmesi için imkanlar daha da iyi olacak. Hep birlikte daha da iyi olacağız” dedi.

 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı  Doç. Dr. Abdurrahman Babacan ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,  Tandoğan Konteyner Kenti ziyaret ederek,  Vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

 

-“İmkanlar daha da iyi olacak”

 

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Doç. Dr. Abdurrahman Babacan ziyaret ettiği vatandaşların daha önce çadırda yada başka bir barınma alanı kullanırken geldikleri konteynerlerden dolayı mutlu ve memnun olduklarını belirttiklerini kaydederek, “Vatandaşlarımızın eksikliklerle ilgili taleplerini Battalgazi belediyemiz ve diğer kurumlarımız kısa sürede tamamlayacaklar.  Malatya’da hayatın normalleşmesi için çalışmaları yürüteceğiz. Buradaki çocuklarımız okullarına başlayacaklar. Malatya’da hayatın normalleşmesi için imkanlar daha da iyi olacak. Hep birlikte daha da iyi olacağız.” dedi.

 

-“Vatandaşlarımızın tamamını çadırlardan konteynerlere taşımış olacağız”

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “120 konteynerin bulunduğu Tandoğan Konteyner Kentte inceleme ve ziyaretlerde bulundular. Vatandaşlarımız buraya yerleştiler.  Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sorup, sohbet ettik. Bize ciddi bir problem iletilmedi. Vatandaşlarımız çadırlara göre, konteynerlerin daha konforlu olduğunu ifade ediyorlar. Siz yaparsa AK Parti yapar diyoruz. Hükümetimiz ve yerel yönetimler, depremin ilk anından itibaren vatandaşlarımızı bu afetin etkisinden kurtarmak için sürekli sahadayız ve çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu bölge Battalgazi ilçesinde konteynerlerin yerleştirildiği 4. Konteyner kent. Bölgemizde yaklaşık 3 bin konteyneri vatandaşımızın istifadesine sunduk. İlçemizde diğer noktalardaki konteyner çalışmaları da devam ediyor. Kısa süre içinde vatandaşlarımızın tamamını çadırlardan konteynerlere taşımış olacağız.” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme