• Haberler
  • Malatya
  • Malatya'da Kanatlı Üreticileri Yeni Yönetimini Belirledi

Malatya'da Kanatlı Üreticileri Yeni Yönetimini Belirledi

Birlik binasında yapılan olağan genel kurulda Ali Kiraz başkanlığa seçilirken, yönetim ve denetim kurulları da yeniden oluşturuldu.

MALATYA (MHA) - Malatya İli ve İlçeleri Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği’nin olağan genel kurulunun ardından Ali Kiraz, yeni dönemin başkanı oldu.

Malatya İli ve İlçeleri Kanatlı Hayvan Üreticileri Birliği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı, birlik binasında gerçekleştirildi. Genel kurula çok sayıda üye katılım sağladı.

Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda birliğin yeni yönetim ve denetim kurulları ile Merkez Birliği temsilcileri belirlendi. Tek adayla gidilen seçimlerde Serdar Yıldız, yeniden Merkez Birliği üst kurul delegesi olarak seçilirken, mevcut başkan İbrahim Eynel’in aday olmadığı öğrenildi.

Divan başkanlığını Merkez Birliği Başkanı Abdullah Koç’un yaptığı genel kurulda, seçim sonuçlarına göre Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Ali Kiraz, Vedat Öztürk, Necati Kölük, Osman Erdoğan, İsa Kaplan, Mustafa Kolcu ve İbrahim İlhan seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise Ali Rıza Memur, Arif Eğilmez, Harun Yıldız, Sami Karadağ ve Tahsin Katı’dan oluştu.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Erkan Yiğit, Ayhan Yıldız ve Ahmet Keleş getirilirken, yedek üyeliklere Fahri Gültekin ve Erkan Keser seçildi. Merkez Birliği asil temsilcisi Serdar Yıldız olurken, yedek temsilcilik görevine Ali Kiraz seçildi.

Genel kurulun ardından göreve başlayan Birlik Başkanı Ali Kiraz, Malatya ve ilçelerinde kanatlı hayvan yetiştiriciliğinin geliştirilmesi ve üreticilerin hak ve menfaatlerinin korunması adına çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme