• Haberler
  • Malatya
  • Malatya'da Ülkü Ocakları Gençlerinden Can Dostlara Mama ve Su

Malatya'da Ülkü Ocakları Gençlerinden Can Dostlara Mama ve Su

Malatya'da Ülkü Ocakları Gençlerinden Can Dostlara Mama ve Su

Malatya Ülkü Ocakları, sosyal sorumluluk çalışmalarını sürdürüyor. Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Yusuf Şefi, Ortaöğretim Birimi tarafından “İsmail Gaspıralı Yaz Gelişim Kampı” kapsamında sokak hayvanlarına yönelik çalışma gerçekleştirildiğini açıkladı.

Yaz sıcaklarının etkisini artırdığı günlerde gerçekleştirilen etkinlikte, Ortaöğretim Birimi’nde yer alan gençlerin katılımıyla Malatya’nın farklı noktalarında yaşam mücadelesi veren sokak hayvanları için belirlenen alanlara kedi ve köpek maması ile temiz su bırakıldı.

Çalışmayla sokak hayvanlarının özellikle sıcak havalarda yaşadığı su ve beslenme ihtiyacına dikkat çekilirken, gençlerin de sosyal sorumluluk bilinci kazanmaları hedeflendi.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Yusuf Şefi, çalışmaların merhamet, hassasiyet ve sosyal sorumluluk anlayışı doğrultusunda devam edeceğini belirterek, “Dilde, fikirde, işte birlik” anlayışıyla doğaya, insanlığa ve çevredeki tüm canlılara karşı sorumluluklarını yerine getirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme