Malatya Ekonomisi Ve Sanayisi Kazanacak

Malatya Ekonomisi Ve Sanayisi Kazanacak

          Cazibe Merkezleri   Programları  Kapsamında ,24 ili kapsayan aralarında Malatya’nında bulunduğu,teşvik süresinin 2 yıl uzatılmasıyla ilgili yapılan açıklamada; değerlendirme yapan ,MASİAD (Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim GÜNGÖR ‘ ‘ Malatya için önemli bir adım .Cazibe Merkezleri Programı kapsamında teşviklerin uzatılması,Malatya’daki Organize Sanayi Bölgesi ve ‘’ imalat sanayi’’yatırımlarının hız kesmeden devam etmesi demek.
31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek olan ‘’ Cazibe Merkezi Programı kapsamında’’ yatırımların desteklenmesi süresinin 31 /12/2024 ‘ de kadar uzatılması, Malatya’nın 4.bölge destekleme yerine bu programa uygun olarak 6.bölge desteklerinden yararlanması,özellikle il dışından gelen yatırımcıları da çok büyük katkı sağlamıştır.
Teşviklerin uzatılmasıyla,Malatya ekonomisi ve sanayisi kazanacak. Bu sayede yatırımların hız kesmeden devam etmesi ,istihdamı da artıracaktır.
Malatya iş dünyası adına sevindirici bir gelişme.Bu konuda emeği geçen herkese MASİAD Yönetim Kurulu Adına tesekkür ediyoruz.

  İbrahim Güngör
  Masiad Yönetim Kurulu Başkanı
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme