Malatya Galata Spor'dan Anlamlı Sosyal Mesaj

Malatya Galata Spor'dan Anlamlı Sosyal Mesaj

Formalarında  !NOVASYON yazısı inovasyon ve Patent bilincine  vurgu yapan kulüp, Türk insanının Patent alması yönünde, futbol severlere  mesaj vermektedir. Konuyla alakalı olarak açıklama yapan Malatya Galataspor Kulübü başkanı ve Teknik direktör Sezer İnce  “ Biz 2006 yılından itibaren her yıl Malatya’da 11,12,13,14,15,16,17 ve 19 yaş kategorisinde mücadele eden bir takımız. Oyuncularımızın tamamı öğrenci olup, iki gün önce karne alan oyuncularımızın büyük bölümü takdir almayı başardı. Spor Barış, dostluk ve başarı duygularını aşılamaktır. Biz de takımdaki tüm oyuncularımızın Alkol, Uyuşturucu ve Sigara gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz “dedi.
Kulüp Başkanı ve Teknik direktör Sezer İnce formalarında   !NOVASYON yazısı sayesinde inovasyon  ve Patent konusunun önemine değinerek, Futbol oynayan gençlere Patent almaları yönünde sosyal bir mesaj verdiklerini belirtti. Sezer İnce,  kulüplerine malzeme yardımı yapan merkezi Ankara’da bulunan Türk Mucit Platformu yetkililerine de teşekkür ederek, ülkemizdeki diğer Sivil toplum örgütleri ile birlikte işadamlarını da amatör kulüplere destek olmaya davet etti.
Kulüp Başkanı ve Teknik direktör Sezer İnce ayrıca ailelere de mesaj vererek, “Buradan Ana ve Babalara seslenmek istiyorum, Çocuklarının amatör kümede spor yapmalarını teşvik etmelerini ve çocuklarının maçlarını izlemek için de stadyuma gelmeleri için stadyuma davet etti.
Takım kaptanı Muhsin Efe Gölgeli ’de “Yeni Formamız bize uğur getirdi, güzel oynadık ve rakibimizi yenmeyi başardık. Ben 15 yaşındayım ve yaklaşık 8 yıldır bu kulüpte futbol oynuyorum. Ben ve Takım arkadaşlarım futbol sayesinde kötü alışkanlıklardan uzağız. Tüm ailelerin çocuklarını amatör liglerde spor yapmaları yönünde teşvik etmelerini öneriyorum. Bu anlamda kendilerine destek olan başta Sezer hocama, takım arkadaşlarıma ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme