Malatya'lı Siyasette Genç ve Yeni Yüzler Görmek İstiyor

Malatya'lı Siyasette Genç ve Yeni Yüzler Görmek İstiyor

Başkan Zeki Dağ, Malatya'lı Siyasette Artık Genç ve Yeni Yüzler Görmek İstiyor. Milletvekili Aday Adayı Kahraman Kavuk Gibi İş ve Sosyal Hayatında Başarılı Olan Gençlerin ve Yeni Yüzlerin Önü Açılması Lazım.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Kahraman Kavuk Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Başkan Zeki Dağ,  Malatya'lı Siyasette Artık Genç ve Yeni Yüzler Görmek İstiyor. Milletvekili Aday Adayı Kahraman Kavuk Gibi İş ve Sosyal Hayatında Başarılı Olan Gençlerin ve Yeni Yüzlerin Önü Açılması Lazım. 

14 Mayıs 2023'de yapılacak Genel Seçimlere kısa bir süre kalması nedeniyle Siyasi Arenada partilerde aday adaylık süreçleri hız kazandı.
Özellikle İktidar Partisi ve Ana Muhalefetin güçlü partilerinde bu seçimde yoğun bir aday trafiği yaşanacağı görünüyor. Siyasi ortamın hız kazanması ile birlikte başta AK Parti olmak üzere diğer partilerde milletvekili adayları tek tek sahaya inmeye başladı. Bu anlamda Malatya AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmak için Malatya'nın yakından tanıdığı bir çok isim adaylık için saha çalışmasına başladı.

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı ve İş İnsanı Kahraman Kavuk 14 Mayıs'ta yapılacak Genel Seçimler öncesi en erken aday adaylığını açıklayarak saha çalışmalarına hız verdi. Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ziyaretinde konuşan Kahraman Kavuk, 2023 seçimlerinin Türkiye'nin ikinci yüzyılının kaderinin belirleneceği bir seçim olacak. Başta Genel Başkanımız ve Mevcut Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Başkan seçilmesi ve Meclise çok güçlü giren bir AK Parti ve Cumhur İttifakı ortakları ile birlikte Türkiye'nin Yeni Yüzyılının temellerini İnşallah Milletimizle birlikte atacağız. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin başta Milletimize ve Ülkemize sonra Bölgemize ve Dünya'ya hayırlar getirmesini diliyorum. Bu Coğrafya'nın ve Milletlerin kaderi Mazlumların Umudu yeniden seçilecek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarının elindedir.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Kahraman Kavuk, Bizler bugün burada sizlerle birlikte olduğumdan dolayı mutluluğumu belirtmek istiyorum. İlk ziyaretimizi değerli basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapmayı düşündük ve sizlerin fikirleri bizlerin siyasi düşüncemizin şekillenmesinde çok önemli bir yere sahip. Sizler bizlerin göremediği duyamadığı konulara daha hakimsiniz. Sizlerin yol göstermesi eleştirmesi bizler için çok önemli.. Bu nedenle siz kıymetli basın ve medya temsilcileri ile le birlikte bazı istişare içerisinde bulunacağız, yol haritamızı belirleyeceğiz. Seçim takviminin açıklanması ile birlikte en doğru kararı vererek yolumuza devam etmeyi planlıyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Özellikle Kavuk ailesinin Malatya’mıza yaptıkları hizmetleri yıllardır tüm Malatya'lılar gibi bizlerde çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Malatya'da yıllarca Yeşilyurt Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Kavuk Abimiz Malatya siyasetine adını altın harflerle yazdıran her Malatya'lının gönlünde taht kuran bir siyasetçi oldu. Kendisine Allah sağlıklı uzun ömür versin. Sayın Kahraman Kavuk'ta böyle bir ailenin ferdi olarak başarılı ve güzel bir gelenekten geliyor. Artık Siyasette gençlerin ve yeni yüzlerin önü açılması lazım. Umarım 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Kahraman Kavuk kardeşimizi aday adayı olarak değil Milletvekili adayı ve sonrası Milletin teveccühü ile Meclis'te Malatya Milletvekili olarak görmek isteriz.

Başkan Zeki Dağ, 14 Mayıs'ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerinin Malatya'mıza ve Ülkemize Hayırlar getirmesini diliyor Sayın Kahraman Kavuk kardeşime de çıktığı bu yolda başarılar diliyorum dedi
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme