Malatya Şampiyonuna Sahip Çıkamadı

Malatya Şampiyonuna Sahip Çıkamadı

Malatya Akçadağlı Dünya Şampiyonu Hatice Akbaş 2024 yılında Paris’te yapılacak olan Olimpiyatlara katılmak için çalışmalarını Elazığ'da sürdürmekte.

Kanal23.com haberine göre, 

2024 yılında Paris’te yapılacak olan Olimpiyatlara katılma hakkı eden Kadın Boksörlerden Gizem Özer ile Hatice Akbaş Olimpiyat hazırlıklarını ilimizde idman yaparak sürdürüyorlar.

Müsabakalarda elde ettiği başarılarla 2024 Paris Olimpiyat Biletini kazanan Elazığ Belediyespor sporcusu Milli Boksör Gizem Özer ve Antrenörü Cemil Döndü, Malatya temsilcimiz Hatice Akbaş ve Antrenör Kerem Akbaş, antrenmanlarını günde iki defa Atatürk Stadyumu ve Ahmet Aytar Spor Salonu içerisinde yer alan Boks Salonunda gerçekleştiriyor.

Milli Antrenör Kerem Akbaş yaptığı açıklamada; “öncelikle bizleri buraya davet eden Cemil Hocama ve ağırlayan İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e çok teşekkür ediyorum. Hatice benim kızım, aynı zamanda antrenörüyüm. Bu seviyeye gelmek kolay olmuyor çok emek çok çaba demek. Tabi hazırlıklarımız devam ediyor, bizde burada gördük ki güzel çalışmalar var, çok güzel bir stadyum var, antrenman salonu var. Milli Takım standartlarında salonlar tefriş edilmiş açıkçası buraya gelirken de yapılan çalışmaları yerinde gördük. Sayın İl Müdürüne çok teşekkür ederiz, ortada emek olduğu belli ve güzel işler çıkarmış. Sporcumla beraber de hiç yabancılık çekmedik, bizleri kardeşleriymiş gibi ağırladılar, imkan noktasında tam destek sağladılar. Hatice, Gizemle beraber Olimpiyat yolcusu. Bu coğrafyada birlikte bu noktaya gelmek çok gururlu bir his. Bu noktada tesis ve imkan noktasında yaptığı çalışmalar ve katkılarından dolayı İl Müdürü Sayın Abdulsamet Eren’e, Cemil Hocama ve Sporcumuz Gizem’e şahsım ve kızım adına sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Şimdi akıllarda Malatya Gençlik İl Müdürünün şampiyon Hatice Akbaş'a çalışma alanı bulamadığı mı? yoksa Anrenör Kerem Akbaş ve sporcumuz Hatice Akbaş'ın tercihinin Elazığ'dan yana kullandığımı..

Bakmadan Geçme