Malatya Ülkü Ocakları'ndan Geleneksel Aşure Programı
Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Aşure programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen Aşure programı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Programa; MHP Malatya İl Başkanı, Cumhur İttifakı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı, Yeşilyurt Belediye Başkanı, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları, Türkiye Kamu-Sen Malatya İl Başkanı ve bağlı sendika başkanları, Malatya Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, belediye meclis üyeleri, TÜRKAV İl Yönetimi, TFF Bölge Başkanı, geçmiş dönem MYK üyeleri ile çok sayıda Ülküdaş ve vatandaş katılım sağladı.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, programa katılan herkese teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Muharrem Ayı vesilesiyle geleneksel hale getirdiğimiz Aşure programımıza katılım gösteren tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bu anlamlı buluşmalarda, her geçen yıl artan ilgi bizleri mutlu etmektedir.”
Program, dualar eşliğinde yapılan aşure ikramının ardından sona erdi.
Bakmadan Geçme





