Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Etkinlik

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden hastanede tedavi gören çocuklara oyuncak sürprizi .

Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, gönüllü ekibi ile birlikte 
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören çocukları ziyaret etti. 

Çocuklar ve aileleri ile  sohbet eden Bacanlı çeşitli hediye ve ikramlıklar dağıttı.
Hastanenin koridorlarını süsleyen gönüllüler, çocukların odalarına giderek onlara hediye ve ikramlıklar dağıttı. Palyaço kostümleri ve çeşitli figürlerle ziyaret gerçekleştiren gönüllüler arasında, çocuklar hastanede ilaç ve iğnelerle geçen günlerinin dışında mutlu bir gün geçirdi. 
Malatya Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı, ‘’Burada çok güzel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz.Hastanede kalan çocuklarımızı mutlu etmek için geldik. Çok heyecanlı ve  mutluyuz. Çocuklarımıza çeşitli ikramlıklar ve oyuncaklar hediye ettik. Böyle bir etkinliğin içinde bulunmak harika bir duygu. Onları bir an olsun güldürebilmek bizim için çok önemli. Bu etkinliği hazırlarken amacımız hastanede tedavi gören çocuklarımızı bir saniye bile olsa mutlu etmek,onları şırıngalardan, acılardan kurtarmak, güzel bir gülümseme yaratabilmek ve  ailelerine  yanınızdayız duygusunu hissettirmek’’ diye belirtti
Vakıflar Bölge Müdürü Adem Bacanlı ,tedavi gören çocuklar ve aileleriyle keyifli , sohbet dolu bir gün geçirdi. Hediyeler karşısında büyük mutluluk yaşayan çocuklar ve aileleri Bacanlı’ya teşekkür etti.
HABER: Filiz YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme