Malatya Valisi Hulusi Şahin: 'Geç Kalındı'

Malatya Valisi Hulusi Şahin: 'Geç Kalındı'

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu Malatya Valisi Hulusi Şahin’i ziyaret etti.
Ziyarette Yeni Malatya spor için geç kalındığını belirterek, “7 aydır Malatya’dayım. Kulübe Süper Ligdeyken sahip çıkılsaydı inanın şu anda süper ligde olabilirdik. Önemli olan Spor Toto 1.Lig’de takıma sahip çıkmak ve ligde bu sezon için tutmaktır. İnanın bu sene ligde tutarsak, geride kalan borçlar çokda önemli olmayacak.” Dedi.
Yeni Malatyaspor’daki borçlar hakkında da geç kalındığına dikkat çekerek, “Biz Valilik olarak aslında geç kalmadık. Biliyorsunuz ki spor kulüpleri Gençlik Spor Müdürlüklerine bağlı. Öncelikle Müdürlüğümüze yazdık. Yazışma gecikti. Ve gelen cevapta kendilerini ilgilendirmediği cevabı ile karşı karşıya kaldık. Çok gecikmeden İçişleri Bakanlığından müfettiş talep ettik. Bu hafta içi müfettişlerin geleceğine tahmin ediyoruz. Taraftarlar bilmeliki kulübün bir kuruşunu heba eden tüm yöneticilerden hesap sorulacaktır.” İfadelerine yer verdi.
Taraftarlardan takıma sahip çıkılması yönünde ciddi anlamda  destek olması gerektiğini belirten Malatya Valisi Hulusi Şahin, “ Kulüpte bazı sorunlar vardı. O sorunları çözüme kavuşturduk. Bu sezon için takımı ligde tutmak adına elimizden geleni yapacağız. Başarılı bir teknik adam geldi. Yeni bir hava oluşacaktır şehirde. İlk maçda taraftalarımız takıma sahip çıkacağından eminim” dedi. 
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme