Maski Konteynır kent Sakinleri Güvenlik'ten şikayetçi…

Maski Konteynır kent Sakinleri Güvenlik'ten şikayetçi…

6 Şubat depremi sonrası, Maski tarafından kurulan , ‘Maski Konteynır’ kent’te güvenlik zafiyeti yaşanmakta.
Haber merkezimizi arayan Maski konteynır kentte zorlu yaşam mücadelelerini sürdüren aileler, özellikle gece yarısından sonra, yüksek sesle müzik dinleyen araçların, hız yaparak çevreye rahatsızlık veren araçların her gün olmasından şikayetçi olduklarını dile getirdiler.
Maski Konteynır kentte yaşam mücadelesi veren aileler, çocuklarını kapı dışına çıkarmaktan korktuklarını, özellikle gece yarısından sonra gelen araçların haddi hesabı olmadığını, hız ve gaza basarak drift yapan araçların , yüksek sesle müzik dinlemelerinden rahatsız olduklarını, Emniyet Müdürlüğünden rica ederek, en azından burada kontrollerin çoğaltılmasını istediler.
Havaların ısınması ile birlikte, bu mevkide gece yarısından sonra yaşam mücadelesi veren ailelerin dinlenmesi gereken saatte, bu araçların kontrollerinin sağlanmasını, huzur kenti Malatya’nın Emniyet Müdüründen istirham ederek bu tip olayların yaşanmamasını istediler.
Yol kenarında hız yapan araçların genelde araçları yol kenarına park ederek, yüksek sesle konuştuklarını akabinde burada alkollü içeceklerin tüketildiğini bildirdiler.
 

Bakmadan Geçme