Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de 12.12.2022 Yoğunluğu

Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de 12.12.2022 Yoğunluğu

Rakamsal olarak yüzyılın şanslı günü olarak adlandırılan 12.12.2022 tarihinde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, bu özel günde evlenmek için Battalgazi Belediyesi’ne başvurdu. Battalgazi Belediyesi’nde 20 çift, bu önemli günde evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.
Battalgazi’de hayatlarını unutulmaz bir günde birleştirmek isteyen çiftler, 12.12.22 çılgınlığına uydu. Bu tarihi anı ölümsüzleştirmek isteyen 20 çift, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de nikah masasına oturarak Dünya evine girdi. Rakamsal olarak yüzyılın şanslı günü olarak adlandırılan günde Battalgazi’de hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, kendilerine verilen saatlerde nikah salonunu mutluluklarına ortak olmak isteyen sevenleriyle doldurdu. Nikah kıymak isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle Battalgazi Belediyesi Nikah Dairesi tarafından neredeyse 30 dakikada bir nikah kıyıldı. Bu özel gün için aylar öncesinden randevu alan çiftler, 12 Aralık 2022 tarihinde evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi. Bazı çiftlerin nikahını ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder kıydı. Başkan Güder, çiftlere mutluluklar dileyerek, evlilik hakkında tavsiyelerde bulundu. Mutlulukları gözlerinden okunan çiftler, evlilik tarihlerinin özel olması için bu anlamlı günü seçtiklerini söyledi.
Battalgazi’de evlenen çiftlere ömür boyu mutluluk dileyen Başkan Güder, "Evliliğe adım atan 20 çiftimiz nikah tarihlerini anlamlı ve özel kılmak için ‘12.12.2022' tarihini tercih ettiler. Bu günün uğuruna inanan tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. Yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya, hep sevgi ve saygı dolu olmaya özen gösterin" dedi.
Başkan Güder tarafından kıyılan nikah sonrasında çiftlere günün anlam ve önemini anlatan kahve fincanı takdim edildi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme