Mehmet Zafer,Aday Adaylığından Çekildiğini Açıkladı

Mehmet Zafer,Aday Adaylığından Çekildiğini Açıkladı

Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Baskil’den Yeniden Refah Partisi’nden aday adayı olan UDH Genelbaşkanı Mehmet Zafer ,aday adaylığından çekildiğini açıkladı.

Yıllardır hizmetten mahrum bırakılmış ve geçip giden zaman içerisinde ilçe hüviyetini neredeyse kaybetmiş olan Baskil için ilçeyi ayağa kaldıracak ,yarınlara hazırlayacak projelerle yola çıktığını ancak gelinen noktada bazı nedenlerden dolayı aday adaylığından çekildiğini açıklayan Mehmet Zafer,aday adaylığı süreci içinde kendisine gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı tüm ilçe halkına teşekkür etti.
Mehmet Zafer,yaptığı açıklamada : “ Biz iyi niyetimizle ilçemiz için yola çıktık, her biri kendi alanında rüştünü ispatlamış güçlü bir kadro hazırladık. İlçeye yatırım yapacak olan iş adamlarının desteğini aldık ve çalışmalara başladık. İlçeye yaptığımız ilk ziyaretten itibaren her geçen gün artarak büyüyen bir ilgi ile karşılaştık. İlçe halkı mevcut belediyenin ilçeye hiçbir şey katmadığını ve artık bunun değişim zamanının geldiğini net bir şekilde söyledi. Projelerimizi bir bir anlattık ve halkımızın da görüşlerini,isteklerini,beklentilerini dinleyerek bu doğrultuda projelerimizi geliştirdik,yeni projelerin hazırlanması gerektiğini görerek buna göre adım attık.
Ancak bazı gelişen durumlardan dolayı birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla ve yatırımcı iş adamlarımızla yaptığımız istişareler doğrultusunda aday adaylığımızı geri çektik. Bu süreçte bizlere gösterdikleri teveccüh,ilgi ,alaka ve samimi konukseverliklerinden dolayı tüm ilçe halkına, tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
Mart 2024 yerel seçimlerinin ilçemize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Kim hizmet edip vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmayacaksa onun kazanmasını diliyorum ” dedi.

Bakmadan Geçme