Mekke'nin Fethi Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Mekke'nin Fethi Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı.

Mekke'nin fethinin 1392. yıl dönümü Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Malatya Battalgazi Temsilciliği tarafından organize edilen programla coşkulu bir şekilde kutlandı. 
Programa kuranı kerim tilavetleriyle Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya birincisi Hafız ve Ayasofya Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer, ilahi ve ezgi sanatçısı Osman Gündüz ve konuşmalarıyla Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan’ın konuk olarak katıldığı Mekke’nin Fethi programı Malatya kongre kültür merkezinde gerçekleştirildi. Gecede siyeri nebi yarışma sınavında dereceye giren öğrencilere ödülleri taktim edildi.  
Malatya Belediye Başkan vekili Mehmet çolak, Battalgazi Belediye Başkanı Osman güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Saadet Partisi Konya milletvekilli Abdulkadir Karaduman, Saadet partisi il Başkanı Mustafa Canbay ,STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Milli gençlik vakfı Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Turhan Mekke'nin Fethi'nin Yıl Dönümünde, Malatya Battalgazi Teşkilatımızın tertip ettiği programda gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşkilat mensuplarımıza ve geceye katılım sağlayan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme