Merhum Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Cahit Özaslan Anısına Program Düzenlendi

Merhum Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Cahit Özaslan Anısına Program Düzenlendi

Erzurumlu İş İnsanı Cavit Kılıç, Merhum Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Cahit Özaslan Anısına Programı Düzenlendi.
 Erzurumlu Hayırsever İş İnsanı Cavit Kılıç, İstanbul’da ve Erzurum’da İhtiyaç sahibi aileleri tespit edip maddi yardımın yanı sıra, Gıda, Giyim, ve Okul öncesi öğrencilerin kırtasiye yardımında bulunan iş insanı Cavit Kılıç, İstanbul Eyüp İlçesinde Faaliyet gösteren Eyüp sultan Erzurumlular Federasyonu’nun geçtiğimiz yıl merhum olan başkanı Cahit Özaslan için anma programı düzenledi.
Hayırsever İş İnsanı Cavit Kılıç, Anma programın da Eyüp Erzurumlular Federasyonu ile kahvaltı da bir araya geldi. Cavit Kılıç, misafirlerini kendi işyerinde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Kılıç, Erzurumlu hemşerilerimizin adına önemli olan bu anma günün de hele de uzun yıllar birlikte Erzurum üzerine yapmış olduğumuz sohbetlerden  mutluluk duyduğum rahmetli Cahit Özaslan’ı anmak, için düzenlenen anma programında şahsımın ve ailemin emeğinin olmasına fırsat veren Eyüp Erzurumlular Federasyonu Başkanı Bülent Kundakçı ve yöneticileri olmak üzere, Erzurumlu hemşerilerime ve Cahit Özaslan’ın geride bıraktığı ailesine teşekkür ediyorum dedi.
Anma Programında Erzurumlu hemşerilerimi ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten hayırsever iş insanı Cavit Kılıç’a Eyüp sultan Erzurumlular Federasyonu ve Cahit Özaslan’ın Ailesi tarafından teşekkür Plaketi verildi

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme