Merhume Hayırsever Hanım Sarıkaya Çocuk Kuruluşlarına Beyaz Eşya Yardımında Bulundu

Merhume Hayırsever Hanım Sarıkaya Çocuk Kuruluşlarına Beyaz Eşya Yardımında Bulundu

Malatyalı Hayırsever merhume Hanım Sarıkaya’nın yakınları Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Kuruluşlarına beyaz eşya yardımında bulundu. 
Malatyalı merhume hayırsever Hanım Sarıkaya’nın yakınları Fatih Kahraman ve Hayri Özden, onun hayratına İMalatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğüne televizyon, buzdolabı, fırın, çamaşır ve bulaşık makineleri, halı ve perdeden oluşan toplam 20 adet beyaz eşya, halı ve perde bağışında bulundu. 
Eşya bağış teslim töreninde konuşan merhume hayırsever Hanım Sarıkaya’nın yakınları Fatih Kahraman ve Hayri Özden, ‘’İyilikler paylaşıldıkça çoğalır. Buna katlı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Merhum hayırsever Hanım Sarıkaya ablamızın vasiyetiydi. Biz onun vasiyetini yerine getirmekten mutluluk duyduk. Nurlar içinde uyusun" dedi.
Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar’da bağışlarından dolayı hayırsever Hanım Sarıkaya’nın yakınları Fatih Kahraman ve Hayri Özden’e teşekkür ederek, “Merhume Hanım Sarıkaya da Allahtan rahmet diliyorum’’ dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme