• Haberler
  • Politika
  • MHP Hekimhan ve Yazıhan İlçe Kongreleri gerçekleştirildi

MHP Hekimhan ve Yazıhan İlçe Kongreleri gerçekleştirildi

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök bugün Yazıhan ve Hekimhan ilçe kongrelerinin gerçekleştirildiğini açıkladı. Tek aday olarak girilen kongrelerde, MHP Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici tekrar seçilirken, Yazıhan'da ise Hasan Basri Kaya seçildi.

Yazıhan ve Hekimhan ilçelerindeki genel kurullara MHP il Başkanı Gökhan Gök,MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, , MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, milliyetçi sivil toplum kuruluşu yönetici ve temsilcileri ile partili yöneticiler de katıldı. Yazıhan ilçesindeki MHP İlçe Genel Kurulu’na Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, AK Parti İlçe Yöneticileri ile birlikte yörede ve milliyetçi kesimde  sevilen isimlerden birisi olan MHP İl Başkanı Gökhan Gök’ün babası Reşit Gök’de katıldı. Hekimhan’da ise Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, AK Parti Hekimhan ilçe başkanı ve AK Partililer de katıldılar. 

MHP İl Başkanı Gökhan Gök , “Malatya İlçe Kongre sürecinde Hekimhan ve Yazıhan ilçelerimizde genel kurullarımızı gerçekleştirdik. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde Türk’ün Yüzyılı’na hazırlanıyoruz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak dinamik kadrolarımızla aydınlık yarınlara yürüyoruz. Kongre sonucu seçilen İlçe Başkanlarımıza ve oluşan İlçe Yönetimlerimize başarılar diliyorum.  Allah birliğimizi daim etsin.” dedi.

Bakmadan Geçme