MHP'li Sevim 'Malatya'yı İhtişamlı Günlerine Bizler Getireceğiz'

MHP'li Sevim 'Malatya'yı İhtişamlı Günlerine Bizler Getireceğiz'

MHP Milletvekili Adayları Pütürge ve Eski Malatya’da büyük coşkuyla karşılandı.
Seçim çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayları Mehmet Fendoğlu, Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim, Pütürge’de coşkuyla karşılandı.
Vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li Milletvekilleri vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundular.
MHP Milletvekili Adayı Uğur Sevim Pütürge’de yaptığı açıklamada “Teröristlerle birlikte yürüyenler ile halk ile iç içe olanların farkını bizler Pütürge’de gördük. Malatya’da MHP’ye olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bir olup birlikte hareket ederek yaraları saracak Malatya’yı ihtişamlı günlerine bizler getireceğiz.” dedi.
MHP Milletvekili Adayı Uğur Sevim daha sonra beraberindeki partililerle beraber Eski Malatya’da esnaf ziyaretinde bulundu.
MHP’li Sevim “Bir yanda İHA ve SİHA’lar diğer yanda TOGG ve savaş gemileri. Türkiye yenidünyada söz sahibi olurken diğer tarafta patates, soğan peşine düşenler ancak kendi menfaatini düşünenlerdir. Dünya ekonomisi kötü giderken bizler her alanda büyümeye devam ediyoruz ve devam edeceğiz de. Bu anlamda elit kadrolarımız ile bizler çıktığımız yolda Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni yüzyılında dosta güven düşmana gözdağı vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme