MHP Malatya'da 15. Olağan Kongre Heyecanı

MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığının 15. Olağan Kongresinin 6 Eylül 2026 Pazar günü Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini açıkladı. Şengönül, tüm dava arkadaşlarını ve Malatyalıları kongreye davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı, 15. Olağan Kongresi için hazırlıklarını tamamladı. Kongre, 6 Eylül 2026 Pazar günü saat 13.00’te Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, kongre öncesinde yaptığı davetle tüm teşkilat mensuplarını, dava arkadaşlarını ve Malatyalıları kongreye katılmaya çağırdı.

Şengönül, kongrenin birlik ve beraberliğin güçlendirilmesi açısından önem taşıdığını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığımızın 15. Olağan Kongresine tüm dava arkadaşlarımızı ve kıymetli hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kongrenin şiarının “Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda” olduğunu belirten Şengönül, tüm vatandaşları birlik ve beraberliğe güç katmak amacıyla kongrede buluşmaya davet etti.

MHP Malatya İl Başkanlığının 15. Olağan Kongresi, 6 Eylül Pazar günü saat 13.00’te Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Bakmadan Geçme