MHP Malatya İl Teşkilatı 2023 Seçimlerine Hazır

MHP Malatya İl Teşkilatı 2023 Seçimlerine Hazır

MALATYA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı görevini 3 yıl yürüten  ve Milletvekili Aday Adayı olmak üzere Başkanlığı Bırakan Mesut Samanlı görevini Gökhan Gök’e devretmesi sonrası Basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
“Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Teşkilatı 2023 Seçimlerine Hazır olan Tek Parti MHP olduğunu “Belirten. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Gökhan Gök www.malatyamuhabir.com’ Özel Açıklamalarda bulundu. 
 


“Türkiye ve Malatya Gündemi Değerlendiren MHP Malatya İl Başkanı Gök  “ MHP Malatya İl Başkanlığı görevini 3 yıl yürüten  ve Milletvekili Aday Adayı olmak üzere Başkanlığı Bırakan, Mesut Samanlı’nın yerine MHP Malatya İl Başkanı olarak atandım. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli Talimatları ve tespitleri doğrultusunda.  22 Aralık’ da Parti Binamız ’da (MHP)  Malatya İl Başkanımız Mesut Samanlı’dan bayrağı teslim aldık ve ileriye taşıyacağız, Başkanımız Mesut Samanlı yönetiminde MHP Teşkilatlarından sorumlu Başkan yardımcısı olarak görev yaptım.  Saha’ da vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını biliyorum, Dolayısıyla Teşkilata yabancı değilim. Bayrağı ve sancağı aldık yeni yönetim olarak daha ileriye taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.Teşkilat olarak Saha’ da vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını biliyoruz, bunun için projeler ve çözümler üretmeye devam edeceğiz. Partimizin tüm kademeleri ile hep birlikte Hareket ederek 2023 Seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak zaferle çıkacağımızdan kimse şüphe etmesin dedi. 

MHP Malatya İl Teşkilatı olarak vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek Komşu nasılsın programları düzenlediklerini ifade eden.  MHP Malatya İl Başkanı Gök  Komşu nasıl ’sın programı kapsamında. Hem şehirlerimizin evlerine misafir oluyoruz. Bu programlarda 2023 yılında yapacak seçimin önemi ve ciddiyeti konusunda halkımızı bilgilendiriyoruz . Cumhur ittifakının bu seçimlerden başarılı olarak çıkmasının önemi anlatıyoruz (MHP) Genel Başkanımız Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’ nin Aday belli ,Karar net temalı mitinglerinde halkımızın teveccühünü görüyoruz.Vatandaşlarımıza yoğun katılımlarından dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.  MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök Türkiye’ milli savunma noktasında Dünyaya örnek olmaya devam ediyor.İHA ve Sihalarımız , kızıl elma ile Yerli ve milli silahlarımız ile savunma sanayisini güçlendiren ender ülkelerden biriyiz. 


 
"Muhalefeti eleştiren MHP Malatya İl Başkanı Gök "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu eleştirerek, İmamoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı  aynı kefeye koymak ve kıyaslama yapmak etik ve doğru değildir. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın okuduğu şiirden dolayı siyasi yasak ve ceza almıştı Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu hareketten dolayı ceza aldı aynı şey değildir. Altılı masa’ da iç hesaplaşma olduğunu belirten MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök İstanbul Belediyesi önünde Saraçhanede yapılan mitinglerin halk nezdinde bir itibarı olmadığını ,halkın mağdur edebiyatı oynayanlara itibar etmediğini söyledi.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun 20 Yıldır seçimin yurt dışından kazananılmadığını henüz anlamadığını belirterek ,yurt dışına gidiyorlar ABD ve Almanya ‘yı ziyaret ederek oranın memurlarından talimat alıyorlar, biz ise talimatımızı sadece vatandaşımızdan alır onların ayağına gideriz dedi.Başkan Gök ABD ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 'na buradan basın mensuplarımızın yanında soruyorum 8 saat nereye kayboldunuz ve kimlerle görüştünüz, ne gibi talimatlar aldınız kamuoyuna neden açıklama yapmıyorsunuz şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme