'Milletimiz, tarih yazacağını söyleyenleri tarihe gömecek''

AK Parti tarafından 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi nedeniyle Orduzu Mahallesinde düzenlenen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya gelinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istendi.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Vatandaşlarımızdan 14 Mayıs’ta Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterdikleri ilginin aynısını 29 Mayıs’ta ta istiyoruz. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Rehavete kapılmadan 28 Mayıs’ta sandığa gideceğiz” dedi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “14 Mayıs’ta sadece Türkiye değil, dünya bir seçim yaşadı. Dünya bu seçimi merakla bekledi.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizi bir üst lige çıkartmak istiyor, derdi Türkiye ve milletimizdir, dünya mazlumlarıdır. Bu seçimin üçüncü turu yoktur. Hepimiz sandıklara gitmeliyiz, yakınlarımızı sandığa götürmeliyiz. Milletimiz 28 Mayıs’ta sandığa gittiğinde tarih yazacağın söyleyenleri tarihe gömecek” diye konuştu.

 

AK Parti Malatya Milletvekili İhsan Koca, “28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a daha güçlü bir destek istiyoruz. Bizim içimizden gelen Sayın Cumhurbaşkanımızın 20 yıldır bu ülkede hangi başarıları yakaladığını ve hangi hizmetleri gerçekleştirdiğini hepimiz biliyoruz. Bizim Ayasofya’yı açan, orada namaz kılan ve orada Kur’an-ı Kerim okuyan bir Cumhurbaşkanımız var. Halkımızın 28 Mayıs’taki desteği ile Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz.” ifadelerini kaydetti.

 

Bakmadan Geçme