Milli Yol Partisi Milletvekili Adaylarından ABYB' ye ziyaret

Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve birinci sıra Milletvekili Adayı Ali Alagöz basının yaşadığı sorunları ve üzerindeki baskıyı çok iyi bildiklerini, sorunları çözmek için tüm kadrolarının hazır olduğunu söyledi.

Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve birinci sıra Milletvekili Adayı Ali Alagöz, beraberinde Milletvekili Adayları Sema Altuntaş, Cemal Gürsul, İl Başkanı ve Milletvekili Adayı Naim İdaçlı ile birlikte Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Filiz Yavuzkurt ile görüştü.
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette partisinin programı hakkında bilgi veren Alagöz ,basının yaşadığı sorunlara da dikkat çekti.
Alagöz ,“Türkiye’de basın özgürlüğünden bahsetmek mümkün değil. Basın her fikir ile temsil edilmeli. Her kalem özgürce yazmalı. Baskıyla, dayatmalarla gazetecilerin ve diğer fikir insanlarının yazacaklarına, düşüncelerine müdahale edilmemeli. Basın çalışanlarının başta sansür ve otosansür olmak üzere, sosyal ve sendikal anlamda çok ciddi sorunları var. Partimiz bütün bu sorunların farkında ve tüm kadrolarımızla birlikte basın çalışanları da dahil olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını çözmek için yola çıktık”dedi.
Nezaket ziyareti nedeniyle Milli Yol Partisi  Milletvekili Adaylarına teşekkür eden Başkan Yavuzkurt ise , basınının sorunlarının çözümü için tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliğine hazır oldukları mesajını verdi.

Bakmadan Geçme