Mustafa Armağan'a bir tepkide İYİ Parti'den

Mustafa Armağan'a bir tepkide İYİ Parti'den

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen çocuk kitapları festivaline,  “ Atatürk’ün manevi hatırasına hakaret “ suçundan mahkum olan Mustafa Armağan’ın davet edilmesine sert tepki gösterdi.
Hakan Yılmaz, “ Kendisini tarihçi olarak yutturan, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Mustafa Armağan denen şahsı  Malatya’ya davet etmek hangi aklın ürünüdür. Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet sayesinde Yeşilyurt Belediye Başkanı olan Mehmet Çınar, Atatürk’e ve manevi kızına ağır ithamlarda bulunan Mustafa Armağan’ı söyleşi için davet etmesi, bu milletin manevi değerlerine alenen saldırıdır. Hainlikte sınır tanımayan Mustafa Armağan’nın  Feto ile bağlantılarıda ortadadır. Zaman gazetesi dahil her mecra da Fetocü olduğunu bilinen bu şahsı, Yeşilyurt Belediyesi’nin parası ile Malatya’ya getirilmesini kınıyor ve protesto ediyorum. Bir Türk Milliyetçisi olarak, Atamıza, Cumhuriyetimize fitursuzca saldıran, yalan yanlış bilgilerle toplumu zehirleyen bu şahısın, söyleşi programı derhal iptal edilmelidir.
Yeşilyurt Belediyesi, Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarının sığınağı olmamalıdır. Özelde Yeşilyurt genelde de Malatya seçmenine yapılan bu hakaret, zamanı geldiğinde sandığa gidecek olan aziz milletimiz tarafından en ağır şekilde cezalandırılacağından hiçbir şüphem yok “ dedi.
İl Başkanı Yılmaz, Malatya halkının hassasiyetle bu ibretlik olayı takip ettiğini, sorumlularının bu millete hesap vereceğini sözlerine ekledi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme