Ölmeztoprak, 'Muhabbetle, saygıyla, sevgiyle desteklenerek devam eden bir süreç var''

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Pütürge ilçesinde ve mahallelerinde 14 Mayıs seçimleri kapsamında ziyaret ve ev toplantılarını gerçekleştirdi.

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük’ün de eşlik ettiği ziyaret ve toplantılarda AK Parti Milletvekili Adayı İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’a yoğun ilgi gösterildi.

 

Ölmeztoprak, “Seçim gezilerimizi hız kesmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını, durumlarını dinlemeye devam ediyoruz. İmar ve inşa faaliyetleri örnek bir Malatya Modeli ile nihayete erecek. AK Parti yolunda gerçekten muhabbetle, saygıyla, sevgiyle desteklenen 21 yıllık devam eden bir süreç var. Bundan sonra da istişare içinde olacağız, bu kutlu ve zorlu yürüyüşte her zaman dayanışma içinde olacağız.

 

-“Her zaman ortak payda da buluşacağız”

 

Ölmeztoprak şunları söyledi, “Türk bayrağının dalgalandığı her yer vatanımdır, memleketimizdir. Şu sözü veriyorum; her zaman istişare içinde olacağız, sürekli gelip gideceğiz ve sorunları yerinde tespit edip, çözümü de birlikte bulacağız.  Her zaman ortak payda da buluşacağız. 14 Mayıs’ta kutlu yürüyüşün bir fethini daha yaşayacağız, bundan da Pütürgeli mert hemşehrilerimin ciddi katkıları olacaktır. Sizler Türkiye’deki büyük tablonun farkındasınız. Savunma sanayimiz, milli savunma sanayisi oldu. Hayal bile değilken İHA’lar, SİHA’lar, Kızılelmalar üretildi. Türkiye Yüzyılı, 2023, 2053 ve 2071. Bu Türkiye Yüzyılı’nın ilkeleri doğrultusunda havada bir Türkiye Yüzyılı damgası var, denizlerimizde Türkiye Yüzyılı damgası var, karada da Türkiye Yüzyılını yaşıyoruz.”

 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme