Önal,''Malatya'da yeni bir dönem Başlayacak''

Büyük Birlik Partisi Malatya Milletvekili Adayı Hüseyin Önal,Malatya'mızın deprem öncesi ve deprem sonrası olarak değerlendirdiğimizde deprem öncesi yapılan güzel çalışmaların depremle birlikte enkaz yığınları gibi atıl kalma döneminin devam ettiği bir süreç yaşıyoruz.Biz bir an evvel toparlanıp atağa kalkılması gerektiğine inanıyoruz .

Allah nasip ederse 14 mayıs günü yapılacak seçimde Malatyalı karar verirken tuttuğu takımın şampiyon olması düşüncesinden ziyade  Malatya’mızın bu enkazda kim nasıl çıkarır düşüncesiyle hareket etmesini bekliyorum. Herkes şunu çok iyi bilmeli önümüzdeki süreç çok sıkıntılı bir dönem bu süreç iyi yönetilemese Malatya bir 5 yıl kayıp eder ki bunu hiçbir aklıselim sahibi Malatyalı istemez. Diyorum ki karar verirken önceliğiniz şehrin çıkarları olsun  şuan değişik siyasi partilerde aday olan arkadaşlarımızı partilerinin amblemine bakmadan bir daha gözden geçirip şehrimiz için en sağlıklı kararı vermenizin bu şehre bir vefa borcu olduğuna inanıyorum .
Umut ediyorum ki Malatyamız da yepyeni bir dönem başlayacak bu yeni dönemde Malatya özelinde yeni bir heyecan ve atılımın startı verilecek bu yeni dönemde BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ Milletvekili adayı olarak bilgi birikim ve tecrübelerimizle şehrimize faydalı olacağımıza inancımız tamdır sizlerin de bu konuda bizlere güvenip Malatya için biz varız diyen BBP mize sahip çıkmanızı bekliyoruz.
İnşallah 15 Mayıs tarihinde Malatya’mız da başlayacak yeni dönemde hangi partide olursa olsun seçilecek Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte tek sevdamız Malatya diyerek bir hizmet seferberliği başlatacağız biz BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ olarak Malatya için biz varız dedik seçimden sonrada Malatya’mızın her sorununa çözüm arayışında biz olacağız ADAY SENİN KARAR SENİN MALATYA.
 

Bakmadan Geçme