Önal,''seçimin kaybedeni yok''

BBP Malatya Milletvekili Adayı HÜSEYİN ÖNAL seçim değerlendirmesi yaptı

Önal,''14 Mayıs seçimlerini geride bıraktık insanımız depremin etkisiyle önümüzdeki süreci toparlama adına Malatya’mız Ak partiye tekrar sorumluluk yükledi . Ak patiye yüklenen bu sorumluluk kış girmeden depremzedelerin kalıcı barınma imkanına kavuşturmaktır.
Seçmen 2 duyguyu aynı anda yaşadı 1.Korku ve endişe : Deprem yaşandı şehrin yarıdan fazlası yok oldu insanlar tekrar toparlanıp eski hayatlarına tekrar dönmek için Cumhurbaşkanımızın 1 yıl sözüne güvendi ve tam desteğini verdi
2.Sevgi: Büyük Birlik Partisine de adaylarını da sevdiler bağırlarına bastılar ancak yaşadıkları süreçle ilgili endişeleri iktidardan yana tercih de bulunmaya zorladı ki bizler buna saygı duyuyoruz
Artık 14 Mayıs geride kaldı bu seçimin kaybedeni yok bütün siyası partilerimiz şölen havası içinde bir yarış ortaya koydu seçmen de içinde bulunduğu şartlardan dolayı tercihini iktidar ve onun sağlayacağı imkanlardan yana kullandı.
Büyük Birlik Partisi olarak Malatya’mızın verdiği karara saygı duyuyor seçilen Milletvekili arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ancak seçilen vekillerimizin de şunu iyi bilmelerini istiyoruz geçmiş dönemlerdeki vekiller gibi Malatya’nın sorun ve sıkıntılarına kayıtsız kalırlarsa en acımasız eleştiriyi bizzat biz yapacağız bundan sonra Malatya’nın gölge Milletvekili gibi atılan her olumlu ve olumsuz adımın takipçisi olacağız yanlışa yanlış doğruya da doğru diyeceğiz.
28 Mayıs da  Malatya’mız tekrar sandığa gidip ittifakımıza aynı desteği vereceğine inanıyoruz , ayrıca Büyük Birlik Partimize ve adaylarına gösterilen teveccühten dolayı da seçmenimize çok teşekkür ediyor genel seçimde partimizde esirgenen oyların yerel seçimde destek olarak verilmesini bekliyor saygılar sunuyoruz''dedi.
 

Bakmadan Geçme