Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda İlimiz Sporcusu Türkiye 2.'si Oldu.

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 29 Nisan - 1 Mayıs 2023 Tarihleri'nde Burdur İli'nde düzenlenen yarışmada Malatyalı Sporcumuz 44 yaşında olan Muhterem BULUT

Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 29 Nisan - 1 Mayıs 2023 Tarihleri'nde Burdur İli'nde düzenlenen yarışmada Malatyalı Sporcumuz 44 yaşında olan Muhterem BULUT yarışmanın ilk ve ikinci günü derece yaparak ikincilik madalyası ile ilimize çift madalya kazandırdı.
Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından 29 Nisan -  1 Mayıs 2023 Tarihleri'nde Haydar ALİYEV BURDUR Oryantiring Yarışması'nda Malatya'dan yola çıkan sporcular içerisinde 44 yaşında olan Muhterem BULUT  yarışmanın ilk ve ikinci günü derece yaparak ikincilik madalyası ile ilimize çift madalya ilimize kazandırdı. 
Açık alanda yoğun katılım ile yapılan zorlu ve bir o kadar çekişmeli olan Türkiye Oryantiring Şampiyonası'nda Malatyalı  Sporcumuz Muhterem BULUT başarılara imza attı. Malum yaşanan 06 Şubat 2023 depremi  ilimizide etkisi altına almış bunla beraber spor faaliyetlerine kısa süreliğine de olsa ara verilmişti. Tekrardan Spor Bakanlığı'nın Faaliyetlere devam çağrısı ile kısa zaman zarfında Türkiye Şampiyonası'na hazırlanan şampiyonumuz Muhterem BULUT depremden sonra yapılan Türkiye Oryantiring  Yarışması'nda  ilimize ikincilik madalyasını kazandırması ile  ilimize sevinç ve morel  olmuştur.
Konu ile basın açıklaması yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Malatya İl Temsilcisi Muhammet Kemal GÜLŞEN konuşmasında; Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük başarılara hep beraber imza atmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya  Oryantiring Ailesi olarak Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda her zaman ilimize derece alarak dönmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu zor mücadelede, Bizlere her zaman bize  destek veren Malatya Gençlik Spor il Müdürlüğü'ne  çok teşekkür ederiz. 06 Şubat 2023 depremi sonrası düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda İlimize derece kazandırmak bizleri adeta çok sevindirdi Malatyamız her şeyin en iyisine ve en güzeline layık. İlimize derecemiz hayırlı ve uğurlu olsun.Dedi.

Bakmadan Geçme